torsdag, juni 14, 2007

vampyrer, Alan Ball och så jag, Lena...

Jag läser lite snabbt att samma kille som producerat "Six feet under" kommer med en ny vampyrserie som heter Ture Blood.
skitcoolt, tyckte jag och imdb-ade på den och...

...och fann skådisar som kommer bli tidernas MESIGASTE vampyrer eller så kanske det är meningen att de ska bära masker i stil men buffy-vampyrerna?
Lamt i så fall(att sno buffystilen). Dock är Anna Paquin med i den serien, och henne gillar jag inte enbart för att hon är Rouge i X-menfilmerna. Hon är åtminstone lite lagom vampyrig.

Fan, Alan Ball. Ge mig en chans, jag skriver 50 skitbra avsnitt av en vampyrserie till dig på något år. Du kommer bli snuskigt rik och jag kommer vara halvrik där i bakgrunden och kan bli den nya Michael Crichton a la ER/jurrasic park o s v.

Hepp!

3 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Allt med John Turturro är råbra. Är han med i vampyrserijen?

14 juni, 2007 18:31  
Blogger vandrarvild said...

Inte en av mina favvoskådisar faktiskt. men näe, jag tror inte han är med. Kolla in imdb.com. En braig sida. Det finns andra braiga filmsidor med men jag kommer alltid bara ihop adressen till imdb så det är där jag landar.


åh, nu fick jag Dracula-abstinens. Den med Keanu Reeves är så snygg.Fast Keanu är rätt stel och inte alls sådär snygg som jag tyckte han var när jag var yngre. Men skit i honom, det är i alla fall den filmen jag vill se. GARY OLDMAN. Där har du en sexy aktör. Honom vill jag skriva film åt.

Me like Coppola. Fast tim Bööörton slår tusen ggr högre.

15 juni, 2007 08:56  
Blogger vandrarvild said...

IHÅG, inte ihop. jag har sovit tre timmar inatt. skriver ett inlägg om det snart.

15 juni, 2007 08:56  

Skicka en kommentar

<< Home