torsdag, juni 14, 2007

mörfi

...och okej, det där som bokhandlarna på nätet har; "Den som köpte den här boken köpte även..." är fejk.
Nu kanske ni redan visste det men jag är naiv och tyckte det var en lite kul idé att se vilka böcker som andra köper. Men hur man än klickar så kommer "En man med litet ansikte" upp. För att de vill att man köper den.
Men då har de inte träffat Obstinat nr Ett; Moi!
Bara för det tänker jag inte läsa den. Den verkar inte så rolig ändå, så jag hade nog inte gjort det i vilket fall. Jag vet inte vad jag vill läsa heller, BOKTIPS TACK!


Min början av lunchen var som Murphys introduktionsmöte till Helvetet. Allt som kunde ramla i golvet ramlade. Allt som kunde spridas ut på stor yta och orsaka så stor förödelse som möjligt gjorde givetvis det. Plus att jag fick dricka ljummet te och läsa den där eländigt trista boken.
Till råga på allt sitter det en Mycket Bister Herre i en av sofforna en bit bort och betraktar mig och det blir jag aningens nervös av så jag skvimpar ute lite te på bordet. Vad annars. Efter lunchen gick han förbi här och var lite mer bister och sneglade på mig utan att le det minsta. 60+män utan humor är mina absoluta favoriter, och nu skämtar jag bara en aning.


Och jag, jag är fortfarande hungrig

4 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Den nya kvinnostaden av Nina Burton! Kvinnor och äppelträd av Moa Martinsson! Underdog av Torbjörn Flygt! Juloratoriet - helst på talbok uppläst av Mr Tunström himself, fan va bra han läser.

End boktips.

14 juni, 2007 18:28  
Blogger KuriÅsa said...

Kom på en till som du säkert har läst redan, Dvärgen av Pär Lagerkvist! Sen gillar jag faktiskt Benrangel av Stephen King, för att ge lite motvikt till all prettolitteratur.

14 juni, 2007 18:30  
Blogger vandrarvild said...

Nina Burton ska jag kika efter. De andra har jag läst, njae, inte juloratoriet. Dvärgen har jag inte heller läst men Benrangel gillar jag med, den är så jävla skön, jag tänker på den boken rätt ofta. Jag undrar om jag har den eller om jag borde köpa den. jag gillar inledningen på den, när han sgäer att det är tyåiskt hans fru att anstränga sig en skitvarm dag och sen gå och tvärdö på en parkeringsplats, eller nått sånt. Men jag gillar många av Kings böcker: Rasande Rose är en favorit. Flera av hans noveller är finfina, så länge de inte är sådär snaskiga. jag avskydde hans Desperation och har Talismanen hemma men har inte läst den, men så snart jag köper Svarta huset lär jag läsa talismanen med för Svartahuset är ju en fortsättning, vad jag förstått.

du ser, det är inte BARA harry potter.... haha. Idag ska jag t ex börja läsa Kartor för vilsna älskande av Nadeem Aslam(som jagh köpte för titeln och framsidan var så fin. Yes, Im a sucker..

15 juni, 2007 09:32  
Blogger KuriÅsa said...

Jag läste en SKITÄCKLIG novell av King en gång som var så äcklig att jag inte kunde läsa klart den. Om en peddo-bibliotekarie. Fifan. Men Rose alltså... kanske måste låna den da! För jag är lite trött på alla prettoböcker jag harvar med nu. Nina Burtons är fortfarande dödsintressant men very much faktabok.

21 juni, 2007 10:11  

Skicka en kommentar

<< Home