torsdag, juni 21, 2007

bloggstopp igen. Jag kan inte skriva. Jag tycker mest den här sajten strular för mig. Jag funderar på att leta mig vidare. Om jag ens går vidare i bloggandet. Jag behöver någonstans att skriva av mig allt strunt som möblerar om i skallen på mig men måste andra verkligen läsa det?

och världen utanför, älskade värld, jag vet inte om jag vill gå vid din sida längre
inte på dessa villkor, inte med de ord du talar, den politik du för. Inte med värderingarna du talar så varmt för. Klipp dig och skaffa dig ett jobb. Drömmare dör i ung ålder, det finns ingen plats för dem längre. eller så dör drömmarna och jag kliver upp halv sex om och om igen för att göra min samhälleliga tjänst, klippt mig och skaffat mig ett jobb, betalar skatt och smygladdar hem film ibland för annars får jag ingen kultur gratis för kulturen är inte för vanliga dödliga längre, inte heller litteraturen eller musiken
och drömmarna tvinar ensam i en säng, persionerad åldring som glöms bort och dör, dör i månader utan att någon saknar henne i ensamma längeheten i stora bostadskomplexet med alla moderniteter och utanför på gatan blir ännu en man nerslagen för att någon kom på hur man gör för att visa tillfällig makt.


nej. jag vägrar

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

aj jag fick ont i hjärtat nu

21 juni, 2007 16:59  
Blogger vandrarvild said...

åh, det var inte meningen. men du verkade må bra nyss när jag pratade med dig så hjärtvärken gick kanske över?

22 juni, 2007 12:43  

Skicka en kommentar

<< Home