onsdag, juni 20, 2007

How to make a paj utan att ha a clue

Kvällsimpro av smulpaj. Håll en tumme att det blir delikat.
Jag säger som Ozzy: Fettåsocker, fettåsocker.

och till det, filmen The Fountain.


vaya con dios

1 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Jag gjorde sockeråfettpaj i lördags till bögarna när de kom och överraskningsfikade. 1: ha LÖJLIGT mycket socker på rabarberna. det hade jag tyckte jag. inte visade det sig. 2: vaniljsås av varianten kok skall sockras. Det missade jag. 3: Jag brände dessutom pajen.

Men den vart hyfsat god ändå. Sockeråfett löser allt.

Hur blev din? Tips förresten, ta hälften havregryn ist för mjöl, och smält smöret (mycke smör!) innan du blandar i det. då blir det knäckigt.

Ååååå sockeråfeeeeeeeett nu vill jag ha deeeeeeet

21 juni, 2007 10:08  

Skicka en kommentar

<< Home