torsdag, februari 22, 2007

Bull-Maestro

Jag är en mästare på att baka glutenfria semlebullar (D tyckte de var goda som fan han med, nu när han äntligen kom hem).

Men:
Faaaan vilken magkatarr jag fick av den där grädden.
Faaaaaan vad jag mådde illa där ett tag. Men det är det värt!
Min sjuårskris på semlafronten är bruten.

Etiketter:

5 Comments:

Blogger Peter Madison said...

För min egen del är det slut på semlor, chokladkakor, godis å allt som är gott....buhu... Jag ska börja träna...fanimej att jag ska...:)

22 februari, 2007 21:19  
Anonymous Anonym said...

Har du kanske laktosintolerans med?

22 februari, 2007 23:31  
Blogger "A Peaceful Warrior" said...

Hm...
Jag har ärligt talat aldrig fattat grejen med semlor. Totalt ointressanta bakverk. Har ju ingenting att komma med. Ren grädde och vitt trist bröd. Big deal. Visst den lilla klicken mandelmassa är god men...hallå.
Om jag nu ska moffa i mig bakverk och chocka kroppen så väljer jag hellre lite mer spännande kontinentala varianter typ en smakrik tiramisu (med en liten stänk av någon god likör i) till kaffet...mmm. Dessutom väldigt enkelt att göra hemma också. =)

23 februari, 2007 09:18  
Blogger vandrarvild said...

Madison: Det är ändå sockret man är ute efter. Knapra morätter istället :)

K-kvinnan: Jag vet inte hur mkt laktos det är i hårdost men annars äter jag ju mjölkprodukter varje dag och reagerar inte på det. Men jag brukar få magkatarr om jag äter mig för mätt och det är för mkt fett i maten, som i grädden, eller om maten är för stark. Vilket stackars D inte är förtjust i eftersom han älskar stark mat.

Peaceful: jag vet inte om jag tycker bakverk/fikabrföd är speciellt spännande alls :) Jag saknar krämbullar i alla fall, men sådana jag kan ju baka själv med.

23 februari, 2007 11:19  
Blogger "A Peaceful Warrior" said...

Va? Då har du inte smakat en riktig Tiramisu... ;)

23 februari, 2007 17:23  

Skicka en kommentar

<< Home