onsdag, februari 21, 2007

angående ytlighet, media och illusioner

På läppglansreklamen säger de inget nytt, inget man inte hört förrut och stört sig på, men resten av dagen går jag runt med den djupaste känsla och insikt. Jag säger till mig själv om och om igen"Vi är så lurade....Vi är så lurade".

3 Comments:

Blogger SoulEvolver said...

Oh yes. Jag tänker på det där dagligen. Men om man har sett igenom de ytliga falska glamouridealen och plastvärderingarna vi serveras av media och som sprids av folk som svalt skiten med hull och hår så är man ju inte lurad längre... Då gäller det att försöka vara kvar i den känslan och hitta sina egna sanningar. Att kunna fokusera på alla de där sakerna som verkligen betyder något, istället för att låta sig vara ett rö för den ytliga mediavinden, eller duka under för andras falska ideal...

Syn bara att vi lever i en värld där majoriteten är medias och mammons marionetter, samhällets slavar... Det är dock svårt att stå emot allt det där trycket ensam, oftast innebär det ju att kämpa emot inte bara medias utan sina egna nära och käras assimilerade världsbild och ideal.

22 februari, 2007 01:17  
Blogger vandrarvild said...

Fast grejen är ju att när man väl sett igenom allt det där så blir man cynisk för att så många människor är så långt ifrån ens egna insikt att man muttrar att de är korkade även om man inte kan lägga sig i deras väg att gå.
Sen funderar jag mer och mer på media som en slags djävul, Mammon, för det lämnar ingen plats för egna uttryck. Följer man inte mallen och bryter man några tabubelagda regler är man utanför. Det räcker med att inte raka benen "som alla andra gör", så är du ute och konstig, då är den orakade den som är lurad.OH THE IRONY!!!!

23 februari, 2007 11:30  
Anonymous Anonym said...

Ja, precis. Det krävs inte mer än att man är orakad på benen för att anses som konstig och störd, så JÄVLA sjukt, när det egentligen är mediamarionetterna som inte kan tänka egna tankar som är de som är ordentligt störda, utan att veta om det tyvärr...

All den här utseendehysterin som media kontinuerligt och oupphörligen pumpar ut och hjärntvättar korkade människor med är ett bra sätt att ta ifrån 50% av människorna (kvinnor) deras egen makt för om de börjar tänka självständigt så utgör de ju ett orosmoment i samhället som man helst vill slippa hantera. Dessutom är det ju JÄVLIGT bekvämt för den ena halvan av befolkningen (männen) att andra halvan gör ALLT för att serva och behaga DEM. Kvinnors assimiliering till detta sjuka manssamhälle är ju naturligtvis skitbra i deras ögon; kvinnorna ser själva till att de stannar kvar på objektstadiet genom att inte bry sig om annat än sin dagliga jävla "utseendegrooming". Ja, skor, smink och mode är ju STOOORA och VIKTIGA saker här i världen. Det är också väldigt viktigt att få varje självständig tanke eller handling godkänd av en man. Får man inte det så är man inte värd nåt som kvinna. Bara så du vet!

Usch, sorry, nu urartade allt i sarkasm igen, har lite svårt att hålla mig ifrån det bara ;)

23 februari, 2007 19:19  

Skicka en kommentar

<< Home