fredag, september 01, 2006

och det här är

Om några veckor fyller jag år. Nu delger jag er den kunskapen enbart för att ni ska överösa mig med grattishälsningar just den dagen
eller
för att jag kom på att jag inte minns min förra födelsedag, och året har gått rätt snabbt. Jag blir 32. Jag känner mig både yngre och äldre.

Mitt 2006 har varit rätt dominerat av pengar, eller snarare inte-pengar och sen den där Deusexmach-killen som visade sig vara jävligt rolig/trevlig/andra bra saker att prata med på nätet och msn och allt det där som följde efter att ha träffat honom, och som en naturlig följd på det; Malmö och den staden och nu är det plötsligt höst och jag slipper svettas och dricka fem liter vatten om dagen men funderar på hur jag ska ta mig ner till skåneland dagarna efter min födelsedag för att jobba min första dag på det där nya jobbet och....

Och det här är mitt liv. Är det inte lite humor i det hela ändå. Att man tycker att inget händer men ändå lyckas vara med om en massa saker mest hela tiden?



Förra veckan skulle jag ha postat brevet till CSN för att förklara att jag inte kan betala räkningen eftersom jag, trots att jag jobbat i sommar, ändå lever på soc-normen.
Nu har jag inga pengar till frimärke ens. OH, the irony. Men om en stund kommer pappa och hämtar mig, vi ska leta present till mamma så jag ska tigga 5,50 kr tänkte jag.