måndag, september 25, 2006

Evil flickvän

Darling försöker sluta röka från och med idag. Han ska trappa ner under veckan som kommer, jag agerar cigg-keeper och evil flickvän och säger att det är bättre att sluta tvärt än att trappa ner på det, och säger att om han slutar röka nu så slutar jag med godis eftersom jag ändå får i mig för mycket socker nu och måste dra ner(igen).Det är inte utan att jag tycker lite synd om honom, på ett icke medlidande sätt. Jag tänker på godis mest hela tiden, men jag trappar ner jag med och börjar med att hålla mig till en dag i veckan.

Önska oss lycka till.

7 Comments:

Blogger Fröken Smilla said...

Ja, lycka till, som fän! En inspiration är min mamma som lade av för två år sedan, då hade hon varit storrökare hela sitt vuxna liv. Hon bara slutade, tvärt, inga plåster, no nada. Och hon har inte tagit en cigg sedan den dagen och säger att det är det bästa gjort. Och man märker på henne att hon är så mycket piggare och gladare.

MM röker också, och jag käkar en massa godis... Fast jag har trappat ner utan att tänka på det, och när man har vant sig så vill kroppen faktiskt inte ha, det känns bara supersött och jäkligt äckligt. Så det går ju, fast det är väldigt svårt. Men... lycka till igen då! (eeeh jag är nyvaken)

25 september, 2006 12:30  
Blogger Peter Madison said...

Ujj...detta ska bli spännande:-) En nikotinslav som tar steget och en flickvän, en evil sådan dessutom. Född på tvären till råga på allt.... Heh...hoppas det inte är tunna väggar nere i Malmö....

Lycka till för tusan
Till båda!

25 september, 2006 13:20  
Blogger vandrarvild said...

Jamen, jag tror att det funkar bättre om man bara lägger av tvärt. Men han är 33 och klarar av att fatta sådana beslut alldeles på egen hand utan att jag ska försöka agera morsa.
Vad gäller sockret så håller jag med; efter ett tag utan socker så blir det så jäkla sliskigt när man provar igen, som att äta sirap. Så jag ska inhandla grönt te idag för det lämnade jag ju, dumt nog hemma, och börja med frukt igen, D köpte lokalodlade äpplen idag och de är hur goda som helst.

Jag vill inte låtsas om ifall väggarna här är tunna eller inte, det skulle försätta mig i ett ständigt stadie av genans när man springer på grannarna i trappen... Men jag tror det ska funka- Tyvärr kan jag ju inte mata honom med godis. Han klagade på att han kommer bli fet men jag misstänker att hans revben inte kommer avlida av att hamna bakom ett halvt gram fett, för mer lär han inte gå upp, haha.

25 september, 2006 13:42  
Blogger Peter Madison said...

Tror allvarligt jag har nåt fel. Kan socker kännas sliskigt...??
Är nog en sockerpundare å det grövsta å det enda som möjligtvis skulle kunna bota mig är om jag blir inkastad i en mörk håla och man glömmer bort mig i ett par år eller tre... Tips på grönt te vore tacksamt!!!

25 september, 2006 14:30  
Blogger deusexmach said...

Tips på grönt te: Desto mer illa det smakar desto nyttigare är det tydligen. Allt grönt te är skitnyttigt.
Det smakar som man hällt det genom en häströv innan man svabbar upp det med en gammal trasa och koker det.

25 september, 2006 17:25  
Blogger Peter Madison said...

Oki, anade väl det. Allt som är nyttigt måste ju tydligen smaka häströv. Skumt. Kör väl på Earl Grey Cream ett tag till, går liksom inte att tröttna på... Å gott e de...med socker i....

25 september, 2006 20:26  
Blogger vandrarvild said...

Darling, din förrädare, du har ju själv druckit grönt te. Jag dricker sencha. Det är finfint. Luktar stall men smakar godare så länge man inte låter det dra för länge för då smakar det bara beskt.

26 september, 2006 10:32  

Skicka en kommentar

<< Home