torsdag, september 28, 2006

en vanlig sjuk dag i Lenas annars rätt grådassiga liv

Jag är sjuk. Jag vågar inte prata för då kommer jag börja hosta upp lungorna. D sitter på balkongen och suger i sig en cigg, jag tror inte han sett att jag stigit upp. Medan jag sitter här och väntar på att tevattnet ska koka känner jag efter hur jag mår, feber, halsont, ont i kroppen? Check, check check, I´ve got it all.

Men rastlös som jag är så kommer jag ju knappast ligga och sova, det går bara att göra det till en viss gräns. Så jag bloggar. Det krävs ingen större ansträngning för det, rent kroppsligen. Och D valde en playlist med Winnerbäck när han satte igång datorn, så jag känner mig lite glad över det.

Igår kollade vi på "Det levande slottet", japansk animé av Miyazaki. Söt film. Jag gillar Miyazakis filmer, men den enda jag sett fler än en gång är Totoro. eller kanske Spirited away. Hm.
Hur som helst, "Det levande slottet" är miyazaki-underbar.

Sen såg vi föresten "Fun with Dick and Jane" nån kväll.
Den var...trevlig. När man släpper lös Jim Carrey i en film blir det alltid bra men filmen är rätt tunn annars och det känns som om den hade kunnat bli så mycket mera än vad den är nu. Man skrattar emellanåt. Det är ju trevligt att skratta emellanåt. Men det finns filmer med Jim Carrey som är mycket bättre.

Ute är det mulet fortfarande.