torsdag, september 07, 2006

Angående SD-besudlingen av min hall tidigare idag

Jag skulle vilja veta vad som är skillnaden mellan "invandrarkritiskt" som Sverigedemokraterna kallar sig, och "rasistiskt".

Och vad är det de tänkt göra med Sveriges invandrare egentligen?

Hade de tänkt sätta dem alla i arbetsläger och utföra medicinska experiment på dem, svälta deras barn för att se hur många dagar spädbarn klarar sig utan mat, skicka in dem i femtio åt gången i 'duschen' strax efter att de klivit av tågen som transporterade dem dit?

Och, undrar jag, är de samtidigt fullkomligt på det klara med att de samtidigt köper käk på den lokala pizzerian, handlar italienska märkeskläder och antika smycken från Turkiet medan de skrattar åt den där roliga mexikanska stå upp-komikern på TV?

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Väl talat/bra skrivet/du tog orden ur min mun.

07 september, 2006 23:26  
Blogger vandrarvild said...

tack tack :)

08 september, 2006 10:56  
Anonymous Anonym said...

"Jag skulle vilja veta vad som är skillnaden mellan "invandrarkritiskt" som Sverigedemokraterna kallar sig, och "rasistiskt"."

Partiet är invandringskritiskt, man kritiserar den förda INVANDRINGSPOLITIKEN. Är det klart?

"Och vad är det de tänkt göra med Sveriges invandrare egentligen?"

Man har tänkt överge den mångkulturalistiska integrationsmodellen (där staten t ex genom bidrag uppmuntrar invandrarna att hålla fast vid sina språk, kulturer etc) och återgå till assimilationslinjen för att kunna skapa förutsättningar för en god integration där invandrarna anpassar sig till sitt nya land.

08 september, 2006 22:17  

Skicka en kommentar

<< Home