lördag, augusti 19, 2006

love at second sight

Jag kryper tilll korset.
Okej okej, jag gillar art nouveau/jugend.
Som fan.
Speciellt på de här conversen.
.Men Antoni Gaudi och Klimt har ju alltid legat bra till hos mig...

11 Comments:

Blogger Grus said...

Klimt är en av mina absoluta favvisar! Du bara plussar... ;)

Förövrigt har jag inte hittat pentagram-boken men jag jobbar på det.

19 augusti, 2006 01:30  
Blogger Peter Madison said...

Hmm....typsika Lenadojjor för mig! Å då känner jag dig inte
har inte ens sett dig....!

19 augusti, 2006 11:18  
Blogger vandrarvild said...

GRUS: Jaa, Klimts tavlor gör mig alltid lugn och glad på samma gång.

Madison: Hahaha! Seriöst?! Det är faktiskt lite kul, men det ÄR faktiskt typiska Lena-skor. Hitta nått klädesplagg då, som är typiska Lena-kläder, jag vill se om du träffar rätt!

19 augusti, 2006 13:33  
Blogger deusexmach said...

Hint* leta efter tantfräsiga plagg. ;-)
Fast designern kan ju inte tänkt något annat än att du skulle köpa JugendConverse. De gjordes för dig.

19 augusti, 2006 15:39  
Blogger Peter Madison said...

Ujj...nu finns ju risken att jag gör bort mig helt här men va fan.... Okej, låt se...ett par svarta jeans kanske funkar? Du skulle kunna ha en keps modell 60-tal, svart manchester kanske eller vinröd?? Skulle inte förvåna mig om du har nån sorts sliten skön "kavaj", av nåt slag...lite grövre, manchester det oxå??? Sjalar i färgglatt tyg inköpta på Indiska.... Nu när jag ändå håller på att dressa upp dig, eller ner?, så ser jag framför mig att du även kan hoppa in i ett par snickarbyxor också!!!! Du är nog inte nån sminktjej så men naglarna målas röda ibland? Ehh...jaha... Om du inte har converse eller sneakers på dig så har du nog ett par rejäla svarta skor på dig. Hmm...ska bli kul å se hur många rätt/fel jag hade på det här då!!:-)

19 augusti, 2006 15:43  
Blogger vandrarvild said...

Deus: Jag vet, du ser ju på dem. De gjordes för mig, helt klart. Mina gröna börjar ju gå sönder dessutom så de här röda blir nog en finfin ersättare. Finns de i vinrött passar de dessutom min kavaj till hösten.

Madison: Snickarbyxor har jag inte haft på mig sen jag var liten. Illröda naglar är inte att föredra, hellre svarta eller nån grön/turkos/lila nyans. Fast för det mesta har jag dem omålade och halvlånga. En kavaj har jag men ingen manchesterkeps. Rejäla svarta skor äger jag inte ens men jag skulle fan behöva ett par kängor eller nått, och nya sneakers. Färgglada sjalar äger jag uppåt 25 stycken så där har du rätt. De flesta är dessutom inköpta på Indiska, hahaha!

19 augusti, 2006 16:12  
Blogger Peter Madison said...

Okej...lite halvnära iaf. Skaffa en manchesterkeps då. En sån där John Lennon keps!! Det skulle funka!

19 augusti, 2006 16:18  
Blogger vandrarvild said...

vet inte om jag vill ha en sådan, för då känns det lite som om jag måste börja färga håret orange och ha pippilottatofsar och grälla smycken i plast. Av ngn anledning. *haha*

19 augusti, 2006 16:58  
Blogger deusexmach said...

Jag tycker att du slog huvudet på spiken och gissade kusligt rätt Madison. Det finns faktiskt bildbevis på att Lena ägt en sådan liknande keps.
Och det stod inte "jävla måsar", "Killar och klöver är allt jag behöver" eller "jag är inte döv jag bara skiter i dig" på den.
Snickarbrallor hade varit sött baby. Fast risken är att du hade sett väldigt käck ut i dem.

19 augusti, 2006 20:27  
Blogger vandrarvild said...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWW! *springer och kräks* Käck! Den enda gången jag kan tänka mig ha snickarbrallor skulle vara om jag vore jävligt gravid, av ngn anledning.

fast jag har flätor ibland, men det är ju inte pippilottatofsar. Och kepsen är... förträngd. Närå, den är skitbra att ha när det regnar.

19 augusti, 2006 22:34  
Anonymous Anonym said...

Gillar också Klimt. Se min blogg, gårdagens inslag. :-)

31 augusti, 2006 21:02  

Skicka en kommentar

<< Home