lördag, juni 10, 2006

Har ni fest eller?

Som Samira påpekat så kom det aldrig nån analys/recension av V för Vendetta men det beror på att filmjäveln slutade funka ungefär åtta minuter in i filmen så nu är jag ju naturligtvis OTROLIGT frustrerad och måste se den så snart jag bara kan. Det lilla jag hann se verkade i alla fall bra så nu är förväntningarna tyvärr skyhöga tills jag får se resten.


Jag insåg just att jag spelar min musik för hela gatan. Tur att det är en bra blandning då.
Men kan det vara för detta som grannen ovanför stampar i golvet och nyss satte på nått eurotrashigt i musikväg på hög volym?
Hm.. Well, effekten blev ju bara att jag höjde för att slippa höra hennes korkade skitmusik. Och det är inte ens högt jag spelar, jag hör den t ex knappt ut i köket.
Ingen festvolym direkt.




Föresten har jag funderat på om det inte är dags att ha en FEST här snart.
Vad tror ni om den 8 juli? (Kjell har namnsdag. Jag känner en Kjell. Han skrattar roligt.)
Den här gången sätter jag upp lappar till grannarna i trappen innan, och sätter askopp och spyhink utanför dörren.Och alla får dricka ur plastglas. Orka diska, liksom.

På förra festen var vi 26 pers. Undrar om man ska klå det den här gången eller om vi ska vara en blygsam pratig skara istället. Hm.. Ska fundera på det där.
Eftersom inte Daniel - som spydde i trappen och utanför porten och sen somnade på min säng- inte är bjuden så kanske jag ska skippa spyhinken?

Ja, fan. Fest blir det.