söndag, april 30, 2006

Trevligt trevligt

Vi konstaterade att det behövs ännu ett ord synonymt med "trevlig" för det överanvänds så pass att det förlorat betydelse. Vad säger man istället? Schysst? Najs?

Tiger Lou-spelniningen var just det. Trevlig. Najs. Helt okej.
Lite lagom bra.
Men den var långt ifrån utmärkt, och man kände igen varenda låt så de har ingen ny platta på gång förmodar jag, och spelningen var för kort eller tyckte jag det för att jag räknade den efter hur många cider jag hann dricka?
Jaja. Jag hade i alla fall trevligt.

Träffade Epithimia igen. Mycket... trevligt, jäkligt kul. Synd att det inte är fint väder idag, annars hade vi valborgs-picknickat i nån park. Jag har dock inte gett upp hoppet om solsken ännu.


På skrivarlinjen hade jag en klasskompis, Kjell( som f ö skrattade så roligt att han fick andra att le med sitt skratt -helt omedvetet förmodligen) som alltid sa "trevligt trevligt" om alla saker, som om det var ett enda ord. Trevligttrevligt.
Allt var trevligt för honom. Oväntat gott fikabröd på kafferasten var trevligt. En penna som funkade var trevligt. Att sätta på sig säkerhetsbältet i bilen utan att något krånglade var trevligt. Kjell själv var en rätt trevlig typ dessutom. Och rolig. Han samlade på något, vill jag minnas, och har den största samlingen i Sverige av just de prylarna. Trevligt.