måndag, april 24, 2006

snela tanten

Det kanske är staden jag bor i, men det verkar vara något av en grej för Örebro att jag har att göra med virriga kvinnor inom olika distanser.förutom min handläggare på arb.förm har jag nu ännu en: Min dietist. Hon lät ungefär lika virrig men söt och ringer på min mobil nu när jag sitter och väntar på att fika med Crrly. Hon tycker att eftersom jag varit glutenallergiker så pass länge är det ju ingen idé att vi ses:
"Så jag skickar recept på alla de produkter du kan få till subventionerat pris här i länet"
vilket jag tycker låter hur bra som helst. Tack snela tanten för att du ringde, nu kan jag få mix för 3,50 kr paketet istället för affärernas 20 kr. Har jag tur är maj dessutom en månad där jag kanske t o m har lite pengar över. Fast då åker jag ju hellre till malmö för de pengarna. Eller ska jag bara stanna kvar här lite till, tills jag ska börja sommarjobba kanske?

Jag har varit med och filmat idag.
Det var så pass kul att jag numera, mer än tidigare, vill skriva en egen film och låta D filma den.

men nu ska jag fika med Crrly. på återskrivande!

9 Comments:

Blogger crrly said...

Öh. Du har trippelpostat!


;D





Fan, vilken trio vi är!!!!!!!! Åååååååhh, flytta hit!! :)

24 april, 2006 21:30  
Blogger vandrarvild said...

hahaha,det var faktiskt bara dubbelt....såreså! nu har jag bråttom som fan, kraaaaaaaaam!

25 april, 2006 08:03  
Blogger K said...

tack för igår darl!

25 april, 2006 09:03  
Blogger Spökplumpen said...

Vad skrev du om barnvagnsmaffian i din anteckningsbok egentligen?

25 april, 2006 09:57  
Blogger crrly said...

Hur har ni haft det idag då?

25 april, 2006 22:05  
Anonymous Anonym said...

En liten tanke... Är det någon som kan hjälpa dig med att eftersända post härifrån, om du blir kvar där nere ett tag till? Man behöver ju inte hämta ut allt på receptet på en gång, och lite kanske du skulle ha nytta av redan nu?

Är lite osäker på om man får hämta ut resten på receptet inom 2 månaders tid sen, eftersom det är tänkt att räcka i 2 månader åt gången...

KRAM från en glutis till en annan!

26 april, 2006 07:54  
Blogger vandrarvild said...

Epithimia: tack själv! repris snart igen kanske? Nu när jag vet vart du bor har jag ju lagt märke till att jag åkt förbi ditt hus två tre ggr om dagen se senaste dagarna. Jag borde vinkat.

CFH: vad jag skrev om barnvagnsmaffian? Jag skrev väl inte direkt om dem egentligen, mer om livsstilar och hur människor faller in i en viss stil när de fått barn; det där "visa kort på sina barn för väninnorna"-stuket. Eller prata om vilket kap de gjort på barnkläder på snordyra secondhandbutiker. Jag älskar att tjuvlyssna på fik.

Crrly: det är BRA här med M. Jag är skittrött idag, mailade dig till jobbet nyss och babblade. :)

sofia: Två månader i taget? jo, jag tror det var så i V-ås med, ett visst antal uttag för en viss tid. Det brukade räcka bra för mig då. Och nu har det ju kommit nya bröd dessutom, passar mig hur bra som helst :)
kramkramkram!!

26 april, 2006 18:16  
Anonymous Anonym said...

Visst är det UNDERBART att slippa baka! Då kan man göra det mer för att det känns roligt någon gång, inte för att man känner att man BORDE! :)

26 april, 2006 18:20  
Blogger crrly said...

Ser fram emot att få läsa det imorgon! :)

26 april, 2006 21:29  

Skicka en kommentar

<< Home