söndag, april 23, 2006

lättat hjärta

...och efteråt tycker jag det är ganska skönt att kunna ha sagt allt det där man tänkt på till D, och att han i sin tur reagerat helt vettigt på det, och nu är det sagt och det var ingen fara med det; mitt hjärta är lättare och kanske hans med

Det är natt igen, och jag sammanfattar dagen i tanken: vi gick runt halva stan idag igen, och jag hittade ännu ett favoritfik att återvända till men jag minns inte vad det hette.

Nere i hamnen blåste det som fan men nu efteråt känns det värt. Det var en promenad med min darling-D och även om jag egentligen inte hade råd med fikat på Waynes coffée är det värt varje stund jag får vara med honom. Alltid dessa samtal om vettiga(eller jäkligt roliga)saker, och alltid dessa ingivelser och insikter med honom, alltid med honom, och rörelsen som leder oss närmare varandra i dessa stunder av samförstånd. Jag vill aldrig vara utan dem: Jag är förälskad och förundrad och vill ha mer.

oh, padre/madre, ge mig mer



Senare, just innan stängningsdags, pratade vi om religioner och nu är jag märkligt stärkt igen. Det kommer ett inlägg om religioner och tro, men jag ska fundera på det är lite mer. Klockan är två, D nynnar på danzig i köket och gör mackor till oss. Jag kommer att tänka på hur vi pratade om illusionerna igår när vi var i Lund men jag orkar inte dra upp det nu. Imorgon, kära vänner, imorgon!