onsdag, april 19, 2006

frunchigt

Jag vet inte om det jag ska äta blir sen frukost eller tidig lunch, förmodligen båda. Vet hellre inte vad vi ska hitta på idag. Igår traskade vi runt halva Malmö på jakt efter en viss sak men vi gav upp och nu idag vette fan vad vi ska hitta på. D talar lyriskt om sisters of mercy trots att spelningen visade sig vara uppkräkt bajs; Det är non-livelåtarna vi lyssnar på nu, och emellanåt brister D ut i nån slags lovsång över det hela blandat med muttrande över hur kass spelningen verkligen var. Roande är det i alla fall, och jag, som inte är speciellt bevandrad i nått som sisters of mercy har gjort nickar bara och ler och hoppas jag gör det på rätt ställen *haha*

Igår kollade vi, berrigt nog, på King Kong. Bra rulle? Njaaae, svulstigheterna var väl i överkant, det hela är mer en våt pojkdröm men den är inte totalt kass, den går väl att se som underhållning. Men jag lär inte se den igen på ett tag. Jag märker att min kärlek för filmer som kan vara rätt b men ändå roande är ganska stor just nu. Jag vill se "Cursed" med [Christina Ricci???] men det lär inte bli med D, vi har lik filmsmak när det kommer till icke-hollywoodproducerat men inte annars. Och jag är bara lite kär i varulvsrullar, det är min våta [flick-]dröm av någon anledning, för länge sedan glömd eller gömd i ungdomen.

Och att välja film med D är enklast om man inte säger att man sett en film redan trots att man gärna ser den igen. Så i fortsättningen ska jag mumla nått i stil med" tror jag började se den där men.. vi kan se den!".

Hoppas ni får en dag med minst lika roligt underbart sällskap som D är för mig.
Nu; frukost, eller lunch. Frunch. Brunch? whatever

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har TSOM spelat i sverige igen utan att jag fått reda på något? Vavava? Vad är det frågan om? Eldrich o co är ju mina husgudar!!!

19 april, 2006 13:29  
Blogger crrly said...

Sisters of Mercy är skitbra, hade du missat dem? :) Underbart deppiga och sköna.



Har du varit på ditt blivande jobb i Lund idag då? ;)

19 april, 2006 19:06  
Blogger K said...

evilhoney, alltså... det är ju bara ELDRICH nu för tiden. och det är jämt skitdåligt sisters spelar live. du missade helt säkert ingenting även om jag inte var där.

20 april, 2006 16:13  
Anonymous Anonym said...

"Sisters of Mercy" det associerar jag med en helt annan artist. Leonard Cohen med låten som bär samma titel... drömmer mig bort tillbaka till 70-talet. Hans RÖST (och hela mannen för den delen) - det sexigaste hittills på Tellus.

Härligt att du har det bra hos Kärleken!

20 april, 2006 21:54  
Anonymous Anonym said...

epithimia: inte bara eldrich, dr avalanche är ständigt närvarande! ;-)
Och de kan få låta hur de vill, sisters är mina husgudar oavsett!

21 april, 2006 15:46  

Skicka en kommentar

<< Home