söndag, januari 29, 2006

bloggare

Jag kollade in bloggtoppen.
Av principskäl vägrar jag lägga till mig där.
Jag är obstinat som fan.

Men jag var snäll och kollade igenom bloggportalen och av alla kandidater på de tre fyra bokstäver jag valde (på måfå) hittade jag två som jag vill läsa mer av och la till bland mina länkar: Bakofram (I huvudet på en Sara) och Polly.
Givetvis stötte jag på de förhatliga modebloggarna med(var är förespråkarna av nackskott när man behöver dem?) och nån idiot som var tvungen att påpeka alla de där vanliga anledningarna till att kvinnor står lägre än män och att feminister enbart är rabitata flator som aldrig vet vad de snackar om. Orkade inte ens bli förbannad. Grabbhalvan (26 år) är ju en idiot, jag pillar hellre mig i öronen och gäspar stort medan jag vikar lite på tårna (har jag nämnt att jag kan spreta med mina lilltår extremt mycket? Min syster kan göra samma sak, men inte mamma eller pappa. Det måste vara en överhoppad gen som lett till denna hedersvärda och högst användbara egenskap hos oss båda):
Istället ramlade jag på Andie som nu råkar vara ngt av en bekant/partypolare till min tidigare och emellanåt nämnda vän Helena.
Andie är relationsanarkist. Ids jag förklara? Nej. Hade jag orkat hade jag inte behövt länkat till henne...*hehe*

I allafall måste jag erkänna att jag känner en liten stolthet över att folk bloggar. Att de faktiskt gör det.
Det betyder ju att de har egna åsikter, tänker själva (i alla fall många av dem) och att de har en önskan om att hitta, som jag tidigare själv sagt att jag sökte; likasinnade.
Blogg-Sverige är en ylande flock. Jag är glad för det.

Och Crrly: nu ska jag dricka... te.....

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag utmanar dig härmed i kategorin "Vanor och ovanor". Se min blogg för mer information.

29 januari, 2006 12:30  

Skicka en kommentar

<< Home