lördag, januari 28, 2006

Utmaning

Jag har blvit utmanad av Insolens, som i sin tur blev utmanad av Rödluvan:

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

Jag antar givetvis utmaningen så här följer mina konstiga egenheter/ovanor.

1. Jag pratar med mina blommor och berömmer dem när de börjat växa nya blad och säger att de är fina(men glömmer att vattna dem, så de växer väl för att de håller på att dö och ber om en sista chans).

2. Jag hyser en (f d hemlig) önskan om att det verkligen SKA finnas övernaturliga väsen som vampyrer och varulvar, tomtar, troll, enhörningar och drakar o dyl eftersom jag inte kan bli kvitt känslan att allt det vi ser och lever igenom i den här världen är en illusion och inget i livet är något som jag kan ta på största allvar eftersom det egentligen inte är på riktigt.

3. Jag är antingen seriöst ironisk i det jag säger eller seriöst superdjup, vilket ofta får människor att se på mig som om jag är en utomjording medan de ska förstå vilket av sakerna det är.

4. Jag blir emellanåt skräckslaget paralyserat livrädd av skräckfilm men måste se dem ändå för att jag på något sätt ska komma till en punkt när jag inte längre känner rädsla för något alls.

5. Jag avskyr _emellanåt_ att röra vid handtag på offentliga platser för jag föreställer mig hur det kommer att hamna substans av någons bajs eller snopp-avlagringar på mina händer, händer som jag sedan, utan att tänka på det, kommer klia mig i ansiktet med och då kommer jag andas in äckliga farbrorns flensost eller fina flickans bajs. (HAHA! Jag har ju en nojja, jag sa ju det! )
Men det är bara ibland som det slår mig som äckligt, för det mesta bryr jag mig inte nämnvärt. Att röra vid pengar bekymrar mig inte så mycket, t ex.



Vilka tråkiga egenheter/ovanor jag har. *haha*

Och nu utmanar jag Aniara, Epithimia, Jesper, Jessica och Matte



(och nu vet jag att några kommer undra varför jag inte valde dem, men jag förklarar sen. Kommer ändå fråga er via msn...)