onsdag, december 21, 2005

Fan.

Fan 1:
Var jag tvungen att klicka runt på blogg efter blogg ikväll och hitta en blogg med recept och bilder på mat. Jag är hungrig! Jag orkar inte laga nått ju, inte ens gröt.

Fan 2: Köpte en julklapp till Annapanna idag och kommer senare på att hon dessutom fyllde år förra veckan och jag missade det. FAN!
Så nu ska jag ut imorrn och ta mina sista slantar och köpa henne en present med, så får hon välja vad som är present och vad som är julklapp. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska köpa.

Fan 3: Jag vill klippa mig nu. NU. Som i 'nu mitt i natten när klockan snart är midnatt'. Det ligger en sax här vid datorn. Det är tur att jag är ett f d mobboffer och en sjuhelvetes hårfegis.

Fan 4: Jag hittar inte bröllopsfotot av mina föräldrar, de har varit gifta i 40 år på nyårsafton och jag kommer plötsligt på att jag saknar flera foton, vykort och småbilder och tänker ibland att jag, tillsammans med mitt ex K, borde gå igenom hans flyttlådor ifall att mina saker kommit med av misstag. Helst innan han träffar en ny tjej för tjejer tenderar att vara svartsjuka på pojkvännens Xs saker som dyker upp och man vet ju aldrig vad de tar sig för. Och det är ju MINA prylar!

och vart fan är min röda adventsljusstake och resten av mina julsaker egentligen?

Vart tar saker som försvinner vägen?
Teorin om ett parallellt universum för borttappade prylar ter sig mer och mer verkligt.