tisdag, december 20, 2005

CK

Jesper tycker fortfarande att jag ska maila Christian Kjellvander (Åh, CK!) och skriva nått kul, han tror jag skulle klara att skriva något som gör att faktiskt CK svarar. Själv är jag skeptisk. Skulle han mot förmodan inte tro att jag är ett sajko så skulle han ändå inte svara *haha*. Jag är ingen sajko. Jag har bara lite roligt.

När vi fått Lotta att lyssna på CKs "Faya" och jag sagt " Åh, Christian!" och "Honom ska jag gifta mig med när jag blir stor!" ungefär femtio gånger ville Lotta skriva en affirmation på hurdan kille jag letar efter. En lista över egenskaper som är önskvärda alltså.
Men jag kom inte på så mycket sådär på rak arm, det känns som om jag redan gjort en ganska precis affirmation förrut och sen släppt iväg den och nu ligger den där ute nånstans i höjd med molnen och skvalpar i takt med vinden och ibland glimmar den till i nattmörkret.

Jag måste, till en av mina läsares STORA besvikelse, erkänna att jag faktiskt är med på SD igen. Inte lika syrlig den här gången dock, och jag ger det en vecka till innan jag går ur igen. Jag hade tråkigt nån natt nyligen och tänkte " Men J och L träffades ju där, det kanske finns en chans ändå!" så jag skrev in mig igen.

Ibland är jag romantiskt fjantigt naiv och det stör mig så ofantligt.

7 Comments:

Blogger Gudinnan said...

Jag tycker det är helt ok at man är lite fjantigt romantiskt naiv. Om inte så är man bitter rakt igenom och det vore ännu mer irriterande =)

21 december, 2005 00:17  
Blogger vandrarvild said...

Ja, bitterfittor är inte alltför attraktiva har jag märkt. Och jag är för hoppfull och för hopplöst romantisk innerst inne för att bli sådan. Nu.

21 december, 2005 00:39  
Anonymous Anonym said...

Om sanningen ska fram.. och det här sitter jäkligt hårt men jag vill faktiskt vara ärlig.. så träffade jag.. ehum.. min flickvän på.. öhh.. spraydate. Så, nu har jag sagt det!

21 december, 2005 11:08  
Anonymous Anonym said...

Jag träffade min sambo på spraydate för flera år sedan. Vi är snart inne på det tredje året tillsammans och är löjligt lyckliga och kära ;-)

21 december, 2005 12:55  
Blogger vandrarvild said...

MATTE: HAHA! SUCKER!!!! *hehehehe* Närå, men det är väl kul?! Trots att det var på SD menar jag. Jag vet några stycken som träffats där nu. göllegöllegöll.

Smilla: tre år, det är bra :)

21 december, 2005 15:53  
Anonymous Anonym said...

Ja det är skitkul, och bra, och fullkomligt lysande faktiskt. Men jag fick fäkta mig igenom en herrans massa miffon för att komma fram till henne och tappade nästan tron på mänskligheten på kuppen. Men visst, tack spraydate men ännu mer tack till Stina som trots stora tvivel också gav sig in i nätdejting-djungeln och hittade.. ta-daaa.. mig.

21 december, 2005 16:35  
Blogger vandrarvild said...

Ack, den kärleken, den kääääärleken! Jag ger upp på en gång, det finns för många miffon för att man ska orka kolla igenom alla.... har jag ingen på gång om två veckor så lägger jag ner igen. Tålamod är min starka sida... inte

21 december, 2005 22:53  

Skicka en kommentar

<< Home