onsdag, december 21, 2005

spökblogg

...och inte en enda person har frågat vad som hände min kompis när hon som 12-åring gjorde 'Anden i glaset' som jag nämnde i fredags eller lördags. Själv brukar jag alltid vilja höra spökhistorier eller händelser som inte går att förklara riktigt. Har ni inget att berätta, jag är nyfiken som fan.
Saker om SPÖKEN för fan, kom igen!


Jaja, nu ska jag köpa biljetter till Narnia.

4 Comments:

Blogger Gudinnan said...

Jo då, jag har saker at berätta om spöken. Jag vet bara inte hur man skriver om sådant på ett bra sätt. Det är så komplicerat ibland men spöken finns ju helt klart och ställer till alldeles för mycket för att det ska vara kul (min erfarenhet)=/

21 december, 2005 16:42  
Blogger vandrarvild said...

jag tycker mest det är intressant, men man måste ju veta vad det är man har att göra med. När jag renade bort ett spöke härifrån nu i somras(jag gör det alltid när jag flyttar in på nya ställen, för att mina egna energier ska komma till rätta, typ) så böljade en tavla till och det dunkade i väggarna runt mig där jag satt... Betongväggar. Det går inte att dunka i dem på naturligt sätt, jag har testat. Jag blev aldrig rädd, var mest fascinerad.
Vad har du varit med om för saker då?

21 december, 2005 22:44  
Anonymous Anonym said...

Jag vill veta vad som hände din kompis!!! Berätta, berätta

21 december, 2005 23:06  
Blogger Gudinnan said...

I vuxen ålder insåg jag att jag kännt av spöken redan som barn även fast jag mest bara blev rädd då och inte fattade vad det handlade om.

Mest spännande var nog spöken som fick hjälp över till andra sidan eftersom han bara ställde till problem där han var. Men det är en lång historia som inte passar att berätta om i en blogg =)

22 december, 2005 12:13  

Skicka en kommentar

<< Home