onsdag, november 30, 2005

Ain´t love grand



Min Spike-feber är igång igen, lite tillfälligt. Förra året när jag, Anna och Helena satt och kollade på Buffy skrattade vi åt hur snygg vi tycker Spike är.
Det var helt sjukt, som en fjortisförälskelse, ett tag hade jag honom som bakgrundsbild på min dator bara för att jäklas lite med min dåvarande kille, plus att jag ju fick se mer av honom hela tiden, haha.

Och okej, han är snygg som fan som Spike, fast ibland ser han lite fånig ut. Bad boy-stilen/vampyren funkar till en viss del, men nu hittade jag nån sajt om en turné han gjort, och skitsamma hur han ser ut i serien, det funkar finfint för mig. Men när han ser ut såhär vanlig ut är jag totalt såld(och jag snor helt enkelt bilden från sajten som heter typ jamesmarsterslive.com):

3 Comments:

Blogger K said...

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! JAMES MASTERS!!!!

30 november, 2005 01:10  
Anonymous Anonym said...

Han som Spike är bland det hetaste som gått omkring i min TV-ruta, jag bara undrar varför han var tvungen att ha en kissgul blondering. Förstå hur perfekt han hade vait i riktigt vitblont...*mmmm*

30 november, 2005 08:56  
Blogger vandrarvild said...

Epithimia: JÄÄÄÄ!!!! *dreglar svårt*

Evilhoney: Ja, sen alltid det där bakåtslickade, i nått avsnitt i säsong sex har han ju värsta knullrufset efter nån vild sexakt med Böffi och DET är jättefint. Men du har rätt, han är fan så het.

30 november, 2005 09:40  

Skicka en kommentar

<< Home