måndag, september 19, 2005

nyvaken

Det visade sig att vi messade fram och tillbaka i sju timmar igår. Sju timmar.
Jag skrev nått första mess till honom strax innan fem och vid midnatt la vi ner det hela för vi skulle ju upp tidigt idag.
Hans msn funkar inte så ska ses nån dag snart.
Han är inflyttad skåning så jag hoppas jag förstår vad han säger *haha*
Vi kanske avskyr varandra när vi ses, men det återstår att se.
Annars är vi ändå vänner, han är rolig som fan. Och bor här i stan. Det är bra att vänner gör det.
När man kan skriva ordet 'bajs' till nån utan att de blir sådär "bajs säger man på dagis, väx upp!" så är det oftast en rätt kul människa eftersom jag aldrig träffat på dagisbarn på nätet. Eller uttalade koprofager.
Föresten, det har jag visst gjort. Med tillhörande bild. Jaha, nu mår jag illa, det är ju en bra bantningsmetod det där...

Men nu efteråt kan jag ändå inte minnas vad jag och skånepågen pratade om. Nått om gröna tröjor, vantar och kräks på bussar. Gummistövlar och parmesanost. Och Hulkens lilla rosa kuk. Det är däför han är arg, för att den är liten. Jag minns i alla fall att jag skrattade högt en hel del.
Och jag vet inte ens vad han heter i förnamn. Han heter säkert nått helt vanligt, som Fredrik. Han ser lite ut som en Fredrik.

Syrran ringde och bad mig stiga upp. Jag var vaken och lyssnade suckande på bakgrundsljuden där på jobbet som inte är mitt jobb men där jag ska jobba i två och en halv dag. Imorrn och på onsdag stiger jag upp fem, kommer hem fem, missar en massa bra buffy. Och en massa bra bloggande.

Igår fick jag föresten veta Kapten Ps efternamn. Eftersom det låter lite som en godissort så kallar jag honom numera för SugarDaddy men inte fan tjänar jag nått på det.