lördag, september 17, 2005

Late last night

'Late last night and the night before
Tommyknockers Tommyknockers
knocking on my door
I want to go out,
don´t know if I can
'cause I´m so afraid
of the Tommyknockerman'

Late last night var jag på väg hem från bion och träffade nån idiot som frågade om jag skulle hem och dricka te och 'onna lite'.
Då höjde jag på ena ögonbrynet och svarade inte, så inne i Kalle och Chokladfabriksvärlden som jag fortfarande var,
men nu efteråt ångrar jag lite att jag inte knäade honom i skrevet, bara för att få nöjet att höra honom skrika ytterligare idiotiska kommentarer efter mig i stil med hur jag förmodligen var FLATA och ingen vill knulla med mig så det är DÄRFÖR jag måste hem en lördagskväll och onanera sönder min ensamhet.
Och jadå;
Han var en sådan kille.
Ni vet om typen, förmodligen känner ni pinsamt många av dem och har överseende med dem för att de är bekanta eller polare och "Johan BLIR ju sån där när han är full" som om det vore en ursäkt för sextrakasserier av okända tjejer på väg hem mitt i natten.

Jag borde trakassera tillbaka. Börja nypa alla killar i skrevet och påpeka att 'DÄR fanns det inte mycket att komma med, eller hur lilla gubben?'

Som om allt satt på utsidan, eller i kallingarna.

Är det nu jag ska spåna på nån helt omöjlig teori om att jämföra pungkulor med bröststorlekar; stor pung= spånig kille= lätt att få i säng? (som om någon kille någonsin är speciellt svår att få i säng.....)

Late last night ville jag kunna knäa en kille i skrevet för att han var en sådan uppenbar idiot och jag blir så trött på att människor bara re-agerar (av gammal vana, givetvis) och inte tänker innan de agerar.

Det är samma känsla av irritation som jag får när jag för tusende gången får höra av illaluktande köttätare att jag äter kaninmat och DE minsann äter RIKTIG mat.
Man vill ruska om dem så att tänderna skakar och säga:
'Det är för fan 2005, jävla urtidsmänniska!
TÄNK SJÄLV!'

1 Comments:

Blogger Kaptenen said...

Give em hell. God natt.

18 september, 2005 04:35  

Skicka en kommentar

<< Home