tisdag, september 27, 2005

Kryphål gör mig cynisk

... och jag kunde inte riktigt säga vad det är jag är ute efter hos någon som man skulle kunna bli kär i. Jag borde göra en slags lista, som en affirmation. Det måste vara någon som är rolig och kommunikativ. Någon smart en, jag står inte ut med korkade människor. Naiva får de vara, det är fint med hoppfullhet, men är de korkade vänder jag på en gång.
Sen skulle man ju kunna rada upp en hel del självklara saker: snäll, trogen, trygg utan att tråka ut. Utseendemässigt tilltalande(vilket inte säger ett skit för i slutänden ser man ändå bara glittrande ögon eller en skrattande mun).
Någon med visioner, som strävar någonstans.

men sen tänker jag på kryphålen i alla sådana önskningar; säger man 'snäll' så missar man att säga att han måste lukta gott. Säger man 'trogen' missar man att säga att han ska ha en kuk på mer än en halv centimeter så att man inte hamnar i sitsen där han inte kommer kunna knulla nån annan ändå; det skulle inte räknas som sex eftersom han aldrig kommer in riktigt.
Säger man 'trygg' missar man att han är trygg för att han tror han måste vara en fadersfigur... det där kan pågå i det oändliga. 'Glittrande ögon' kanske har med tårkanalerna att göra, och inte skratt och humor. 'En skrattande mun' kanske beror på att han har kramp i käkarna och måste flina hela tiden.

Cynisk? Jag?
Och jag är singel därför att......?

4 Comments:

Blogger crrly said...

Äsch, det går inte att leta efter speciella egenskaper. Man faller för det man faller för och sen får man en massa annat på köpet. (Och det är kul och utmanande att ha sin raka motsats till karl, faktiskt, jobbigt och frustrerande men häftigt och härligt. Och till slut växer man ihop ändå.)

27 september, 2005 07:35  
Blogger Kaptenen said...

Fan, snart kommer du sitta där med en grabbhalva som har en stubin på en centimeter, rinnande ögon och rigor mortis angrepp i käken. Så fort du ställer lite luddiga krav...

27 september, 2005 16:29  
Blogger Jesper said...

Aprepå snoppar... Är det månne inte så att det är lättare att träna en fitta till bra form än att träna en pillevick lång och bred? Hmmm... Kukar måste man ju stoppa in plast och silikon och grejs i för att få större. Alltså, i allmänhet. Inte så att man måste föra in silikon när man vill få den erigerad, men jaja.

27 september, 2005 18:35  
Blogger vandrarvild said...

Du är så klok Jesper Pesper; du får leta upp hon susanne-träningsgurun från åttitalet och tvinga alla tjejer att börja KNIIIIIIIIIPA. där nere kan du snacka muskler...
Roligt att du använde ordet fitta vs 'pillevick'/kuk/snopp föresten. :) *haha*

27 september, 2005 19:55  

Skicka en kommentar

<< Home