torsdag, augusti 11, 2005

Massage

Oljan som massören använder luktar lite som hö, och spröda torkade blommor.
Långt efteråt luktar jag som den, jag känner lukten varje gång jag rör mig under dagen. Jag vet inte om jag tycker om den. Men tills vidare får den stå för "massage = skönt" och jag kan ju röra axlarna och nacken lite mer igen.

När jag blir rik ska jag få massage varje vecka. Eller om jag startar nått av mina företag som dunsar runt mot insidan av skallen i form av en idé så ska jag se till att det kommer en massör till oss en gång i veckan så att mina anställda mår bra.
Jag skulle vara en skitbra chef. Trevlig men bestämd, och eftersom jag vill att folk ska trivas skulle jag fixa såna där saker emellanåt: Massage. Promenader på eftermiddagarna i tjugo minuter. Mindmapsmöten med kreativa diskussioner.
Om jag bara visste vad för slags företag jag vill ha. Men nått kreativt ska det vara. Och kanske nått som har med djur att göra.

I ALLA FALL så hinner man tänka en del när man blir masserad. Inte på storslagna saker. Mer på saker som lukten av oljan och hur massören andas och att han har bruna skinnskor med färgfläckar på och hur kom de fläckarna dit, har han målat huset? Men i sådana skor? Jag hade valt gympaskor istället.
Sen tänker jag på att om man vore en ensam människa skulle man behöva massage en eller två gånger i veckan bara för att komma i kontakt med människor. För det blir ju ett slags substitut. Jag leker med den idén som en novellidé men kommer inte fram till nått som lockar.

Men jag känner det där underliga den här gången med: den här attraktionen på nått plan som är asexuell som fan, i alla fall från mitt håll.
Sist fnissade jag ju lite åt att han frågade "Är det skönt för dig Lena?" och det lät asporrigt fast han inte är det minsta porrig.
Och nu kändes det idag igen som om det finns nån slags attraktion från hans sida. Jag är kanske inbilsk, men sen tänkte jag att om jag masserade människor kanske det kommer en och annan som man känner sig lite dragen till.
För det är ju så ibland.
Och om han nu skulle vara det så gör det inget; det känns inte obehagligt på nått sätt för han skulle ju aldrig göra nått, nått i stil med att "råka halka".

Fast den känslan jag får gör att jag inte riktigt slappnar av ordentligt, och värre blir det när han hittar tre knutor, två i nacken som han trycker på så att det spränger i hela huvudet på mig, och en på ryggen som gör att det kör smärtsamma impulser ut i armarna och fram mot bröstet på mig. Efteråt har jag början på huvudvärk.

Ändå är jag rätt glad och nöjd. Trots att jag luktar hö/varm vetevärmare.



Föresten är det lite kul med människor som kastar om sina sch-ljud. Massage blir "maschas". Någon sommar för några år sen skulle jag lära Emelie att säga 'Syrsa' och hon kunde inte säga det mer än att det lät som "Kyssa".
Det var lite fint.

1 Comments:

Blogger crrly said...

När man masserar folk måste man lägga in en hel del kärlek i det för att det ska verka. Tycker jag iaf.

(Min massör är också snygg och charmig och mysig...!)

12 augusti, 2005 10:15  

Skicka en kommentar

<< Home