torsdag, maj 31, 2007

Om ni vill se en skön film ska ni se Robert Altmans sista film A Prarie Home Companion. Jag är faktiskt lite kär i den, så pass att filmmusiken spelas mest hela tiden här hemma nu. Säga vad man vill om mig och D men smal musiksmak har vi inte.

Idag ska jag till frisör och fråga om hårfärg och sen blir det upptäcksfärd på bibblan, sjukt sugen på att lära mig nått nytt och uppleva något som tre dagars kontorsarbete inte tillät.

Jag börjar jobba på tisdag igen. Om de inte har internet på datorn(de brukar alla ha)kommer jag säga upp mig inom en halvtimme. Sen ska jag jobba till slutet av augusti, men vissa veckor lediga - av nån anledning som jag inte orkar bry mig om men jag är ju inte ordinarie på jobbet så det är väl nått sånt. Hur som helst ska jag vägra jobba om två veckor för då kommer Helena ner hit och hälsar på. Igår när vi pratade kom vi på att vi inte setts på över ett år. Det känns som om vi sågs i slutet av somaren men det blev ju aldrig av. Så i mars förra året sågs vi sist. Hon har säkert fått jättelångt hår och blivit jättesmal. Själv går jag bara upp i vikt just nu och är lite glad att modet är klänningar man knyter under bröstet. Sådana ska jag ha i sommar....