tisdag, april 17, 2007

Nu har det inte kommit ett enda samtal på en timme. man kan ju säga att "det ringer inte" och då har man ändå tagit emot kanske tio samtal, men här har det verkligen inte ringt alls. Dessutom sitter alla i möte och jag ska ringa och beställa en jävla massa fikabröd till hela avdelningen nu.

Jag dricker automatchokladkaffe och lärde mig för en stund sen att det finns en sensor på maskinen som man kan sätta ett finger på om kaffet inte kommer. Muggen står för långt ner i hållaren tydligen.
Åh fan sa jag till mannen som lärde mig det, och undrade vad jag skulle med den kunskapen till tills det fem minuter senare kommer en kille och frågar om jag kan kaffeautomaten. Jag följer med honom, kollar vad det är för problem. De ska fylla en termos med kaffe, trycker och trycker men inget händer. Jag sätter ett finger på sensorn och vips fylls kannan med kaffe och jag är morgonens heroinne. Ta daa! Nån smart en sa att ingen kunskap är onödig. Jag måste väl ge honom rätt för det antar jag.

2 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Allvarligt! Du bloggar ju så mycket så man inte hinner med!!! Ditt jobb måste vara världens tråkigaste. Här får du en länk till ett annat tråkigt jobb i en växel, fast de får roliga telefonsamtal ibland som de skriver om: http://iamyouroperator.blogspot.com

17 april, 2007 10:18  
Blogger vandrarvild said...

jamen, det ÄR ju jordens tråkigaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag delade nyss ut posten på en halv minut för det var inte vidare mycket och nu sitter jag här igen och är RASTLÖS!!!

17 april, 2007 10:55  

Skicka en kommentar

<< Home