fredag, april 27, 2007

Nån som vet: Vilken deo är det som det inte är alluminium i? Satan så felstavat det där ser ut då. Aluminium. Ett L va? Hur som helst så pratade jag med nån om det där för ett tag sen och nu kommer jag inte på vilket märke det var som var bra för en och inte proppade en massa gift i en.

fast om man ska ha koll på sånt så är det bäst man lägger sig ner och dör på en gång för det räcker ju med att ta ett andetag för att vara förgiftad

aaah, det känns så skönt att jag är på mitt cyniska übertrevliga humör idag. Jag ska göra en regel av att alltid skriva positiva saker. Så kommer jag snart kräkas på mig själv. Inatt drömde jag att en bäbis(som var min och Ds) kräktes överallt. Sen vaknade jag och mådde illa, kände mig kräk-klibbig. Min längtan efter barn har aldrig varit större...
Sen att drömmen är symbolisk för hur roade jag och D kan vara att hitta på taskiga(nåja, inte alltid) sagor om folk vi ser på gatan, well, det är en annan historia.

5 Comments:

Blogger Peter Madison said...

Nu har ju språkhitler slutat hänga här så jag kanske måste rycka in då...;) Ett L räcker...! Skönt att du är på ditt strålande cyniska übertrevliga humör...det klär dig...hehe...å du...du kanske faktiskt ÄR gravid...med tanke på vomerandet...dock i sömntillståndet..men ändå...!

27 april, 2007 19:07  
Blogger KuriÅsa said...

Jag har hört att det där med aluminium i deon är bullshit, fast man vet ju aldrig. Däremot vet jag helt säkert att det är triclosan - ett gift - i många tandkrämer. Triclosan åker rätt ut i naturen och sabbar den jättemycket, och är dessutom cancerframkallande eller vad det var. Så, köp inte Colgate. Köp Pepsodent.

28 april, 2007 09:17  
Anonymous Anonym said...

samma sak med p-piller, man kissar hormoiner rätt ut i naturen som den inte kan ta hand om.

28 april, 2007 11:39  
Blogger crrly said...

Hoppas inte peter madison menar mig... *tar genast åt mig* ;p


Köp både tandkräm och deo (thailändsk sten rekommenderas varmt!) på Morot & annat eller hälsokost eller Astrid och aporna! Giftfritt. Pepsodent innehåller KOSSA MU (fast... det gör ju ost också... komage...), lika mycket som Colgate och andra såna där jävla skitmärken från multijättar.

28 april, 2007 17:36  
Blogger vandrarvild said...

Madison: Jag vet, jag är alldeles underbar i mitt cyniska jag! hahaha.

Ozzy: Fast allting man sätter mot huden tar den ju upp, så det är väl inte så konstigt om man reagerar på sånt? Men jag ska kolla upp triclosan.

Crrly: thailänskt sten???? Que? Morot och sånt, är det den på drottningtorget? måste in där snart. har du ngt speciellt märke du rekommenderar?

29 april, 2007 18:42  

Skicka en kommentar

<< Home