onsdag, mars 07, 2007

Ett mycket träffande horoskop fick jag av vännen som kommentar på inlägget här nedan. Det stämde bra in på hur jag kände igår. Sen säger hon att hela mitt horoskop(jag har typ alla planter i åttonde huset eller nått sånt. Vännen har koll på det där, inte jag) talar om det här som jag upplevt: förändring, uppbrott, rörelse. Jag har inga problem, uppenbarligen, med att flytta till nya städer eller ställen och anpassa mig efter det. Men att hela mitt liv innebär förändring, okej, men gör inte allas liv det? Det är väl det som är liv?
Hon skrattar när jag säger att jag är en trygghetsjunkie: "Eh, nej det är du inte. du flyttade ju till Malmö utan att känna nån där. Du flyttde till Västerås 1998 utan att känna nån där" o s v.
Jamen, försvarar jag mig med, det är ju för att saker alltid ordnar sig på något sätt. Inte så som man trodde eller själv ville, men det brukar lösa sig rätt bra ändå i slutänden. Man måste lita på det. Man måste lita på att allting är föränderligt, lita på att man är en del av ett aldrig sinande pussel


Det där funderar jag på medan jag letar film jag vill se



Efter klickande runt på imdb.com ser jag att väldigt många av mina favoritskådisar är av samma stjärntecken som jag själv. Slump eller vad?
*
'
'
'

Etiketter: ,