onsdag, mars 28, 2007

...och någonstans mitt i natten ser jag mig själv lite utifrån igen, bloggmässigt sett, och lovar mig själv att sluta göra smileysar i kommentarerna eftersom det får mig att verka käckare än vad jag egentligen är.


igår sa jag till martin att jag kräks på käckhet. Människor som de på bemanningsaföretaget som är så leende käcka och lyckliga och JAJAMÄNSANFATTASBARA där de sitter tolv blondiner i tre grupper och alla älskar sitt jobb och alla älskar sina arbetskamrater och ännu mer JAJAMÄNSANFATTASBARA medan de pratar med ljus röst och biter så hårt, så hårt, om allt det där de inte vågar säga. "Det fixar jag, jaaaaaaaaa då! För jag är en GLAD och TREVLIG tjej som tycker om att kela med mina katter och fika med kompisarna. Vi är ett tjejgäng som....".



magen mullrar elakt och jag drar mig tillbaka in i sömn
'
'
'
'

Etiketter:

7 Comments:

Blogger Mr K said...

Käckhet är bland det värsta som finns.
Har du tänkt på att i vissa åldersgrupper (läs: mina föräldrars) så uppfattas det som en positiv egenskap att vara käck?
Konstigt.

29 mars, 2007 02:34  
Blogger vandrarvild said...

Jag tror det är för att kvinnor som är käcka egentligen är rätt anpassningsbara och lätta att få dit man vill, och "en foglig kvinna är alltid en positiv egenskap" anses det i många åldersgrupper. själv kräks jag ju som sagt på det, tycker det är ngt falsk och genomskinligt med det och väntar bara på att människan ska brista ut i ångestfylld gråt och erkänna hur olyckliga de egentligen är.

29 mars, 2007 12:11  
Blogger Mr K said...

Håller helt med dig.
Gissar att du hört P3s Roll On där "Jennifer Samuelsson driver hårsalongen Gulletussans Gulliga Hårtussar i Karlstad".
Mycket bra käckhetsparodi där hon hela tiden balanserar på gränsen till total käckhetslycka och misär...

29 mars, 2007 12:54  
Blogger crrly said...

Tycker mest att det är sorgligt att du på nåt sätt alltid lyckas få in katter i inlägg där du kräks över företeelser du avskyr, även där de absolut inte hör till sammanhanget... :-/ Som kattÄLSKARE tycker man lätt det blir lite tjatigt.

29 mars, 2007 22:52  
Blogger Peter Madison said...

ähh...kom igen...slappna av....våga vara käck...:) ;) :)
Käck är den nya skiten...som kidsen säger...uhh...;) :)

29 mars, 2007 23:54  
Blogger vandrarvild said...

MR K: nej, det har jag inte hört på P3, men det låter som ngt jag skulle gilla.

Crrly; well, jag ÄR inte överförtjust i katter helt enkelt. Dessutom passar det in i käckheten. Käcka tjejer har säkert hund med men i mitt inlägg blev det katt.

Madison: Så Käck is the new black?
Maila malaco, de kanske kan använda de på sina Käckpåsar!!!!

30 mars, 2007 00:09  
Blogger crrly said...

Nä, vi har förstått det...

30 mars, 2007 16:15  

Skicka en kommentar

<< Home