lördag, februari 03, 2007

djur på zoo

dagens skånetripp ledde till kändisspotting på MAX på Center Syd och stackars kändisen blev mobilfotad av en jävla massa människor och såg extremt besvärad ut när han hukade sig ner över sin hamburgare mitt emot pojkvännen. men de hade fyra jävligt söta jack russelvovvar i bilen - som jag inte kunde fråga om jag fick hälsa på eftersom jag redan tyckte så synd om honom med alla blickar och pekanden och viskningar "kolla, det är ju han från XXX!"

jag insåg dock att jag inte är vidare kändiskåt. jag är glad att jag är okänd och passerar obemärkt. jag skiter i om folk är i tidningen eller spelar musik; de skiter och torkar sig i arslet som vem som helst.

Jag klappade en söt katt som följde efter mig och jamade sådär att till och med kattallergikern Lena måste böja sig över och klappa trots att vetskapen om allergin är extremt överhängande när man sen tar sig i ansiktet med samma vantar... men hon var söt. Jag gillar inte katter annars.
D ville ta med henne hem "Hon gillar ju dig!(och det gjorde hon) Hoppar hon med dig in i bilen är det slutgiltigt, då tar vi med henne hem!" men hon såg bara olyckligt på oss när vi åkte igen och jag har lite ångest över att vi inte fick nått kort på henne. När D försökte gick hon istället fram och nosade på kameran, ställde sig på bakbenen och la en framtass på Ds arm medan hon såg rätt in i linsen och jamade. Närvarande katt, och jag gillar ju inte ens katter utan tycker mest de är opålitliga, oberäkneliga och ganska trista djur, trots mjuk päls och gulligt läte*.

Nån idiot nere på gatan tutar hysteriskt. Får jag kasta en glasflaska på honom? Instant Karma kommer att bli att glassplitter hamnar i ögat på mig men på jobbet igår pajade jag en kaffekopp och ett vinglas så det borde redan vara fixat.

*Lite som Gizmo innan han råkar få vatten på sig och blir gremlins gånger tio. Och snälla, låt mig slippa era " men min katt är min bääääääbis yada yada yada" för din katt är evil.
Jag gillar en katt i hela världen och det är Nisse. End of story. *hehe*