tisdag, januari 02, 2007

Ni vet hurdana dagar man kan ha. Man slår i tån lite grann och det gör ont. Fem minuter senare drar man nästan ner en hylla med glas och man tänker att det är dags att lugna ner sig lite.

Sen har man dagar när man råkar dra pekfinger plus knogen i ett bord och det gör ont som fan, och fem timmar senare har man ett blåmärke inuti fingret som gör att man inte kan röra det och inte gripa tag i nått.

Men det är väl bara en sån dag, när chipsen från Hemköp återigen inte smakade ett skit* så jag fick gå tillbaka och byta dem, och när jag kommer hem har någon inte stängt hissdörren på femte våningen så jag får GÅ upp alla jävla fukking trappor och är varm och ilsken som fan när jag kliver in i hallen, färdig att ringa på grannen och skälla på dem, säga "om lampan LYSER när dörren är stängd så är den inte stängd ordentligt, JÄVLA PUCKO!" och...... och ilskan rinner av mig när D blir glad över att jag köpte hans favvodipp och ölkorv när han ligger och är halvsjuk, och han säger att jag är the best girlfriend EVER och då kan man sjunka in i en darlingkram och bli glad och lugn igen, tänka att det inte var så farligt ändå, men pekfingret känns helt cepe och det är ännu mer cepe när man ska skriva utan att använda den. Kvällens knark får bli alvedon, vatten och grönt te medan vi kollar på "1984". Jag har slutat med godis och abstinensen är total.


*Liten varning: Köp inte Hemköps egna chips. Det är andra gången vi lämnar tillbaka dem för att de inte har någon smak utan bara smakar kall frityrolja, så nu, dear konsumentkontakt på axfood så har ni ett mail som väntar er. Vi funderar på att klyscha till det hela och underteckna det med "Två MYCKET besvikna kunder" men om vi skriver namn och adress kanske vi får ersättning istället. Snålheten vinner. Vi är gamla och trista, vi vet.