söndag, januari 21, 2007


Fan, jag kan inte bestämma mig om jag ska gå till läkaren för cytologprovet* imorrn eller om jag bara ska boka en tid om två tre veckor istället.

Jamen, det var ju så tidigt! halv tio på morgonen är jag inte ens halvvaken!



* De kollar cellförändringar i livmoderhalsen. Samtidigt påstår de att det inte ska kännas när de tar provet, men det är faktiskt EN FET JÄVLA LÖGN.
Så ni vet. Jag får mensvärkar bara jag tänker på det. Samt humörsvängningar.

3 Comments:

Blogger SoulEvolver said...

Jaa, usch. Fy vad hemskt det är! Det känns som om de mutilerar och förstör ens livmoderhals när de tar de där vävnadsproverna. Jag har dessutom haft flera dåliga erfarenheter av det där nu så jag får stora skräcken och tappar helt mitt psykiska välmående när det är dags för det där...Fy fan. Sorry, inte meningen att skrämma upp dig, men det är fan inte roligt alltså...usch. Känner med dig...

Men, förmodligen är det bättre att gå och få det där gjort, då finns ju möjligheten att kunna gripa in i tid om det skulle visa sig vara nåt. Alltså bättre än att upptäcka det när det är för sent att göra något åt det.

Varm tröstande kram!

22 januari, 2007 00:51  
Blogger vandrarvild said...

Jamen, när de säger att "det kommer inte kännas alls, fast det nyper till lite".
"Nypet" är inget jävla nyp, det känns som om de klipper bort halva livmodern!!!
Men å andra sidan är de tju bra att kolla det där två ggr om året ifall man har cellförändringar. För sånt vill man ju inte att de ska upptäcka för sent

22 januari, 2007 01:05  
Blogger xxara said...

två ggr om året..? på eget initiativ, eller?
här blir man väl kallad... tja, vartannat år kanske?

22 januari, 2007 09:11  

Skicka en kommentar

<< Home