onsdag, december 06, 2006

2200

Idag har jag visserligen snor i hela hjärnan, men än så länge ingen feber. Gårdagen spenderades med harry Potterfilmerna och sen The Running man och jag drack vatten, oräkneliga koppar te och snöt upp ungefär 6 småpaket näsdukar. Idag har jag "bara" hosta och när som helst nu kommer lungorna att följa med upp, klagandes på hur jag behandlar dem och ironiskt säga" Ta en cigg för fan!" och blänga på mig med sina lung-ögon och slafsa ner golvet så förbannat med blod och slem att jag suckande måste svabba upp det innan D halkar i det och lungorna vrålar nått i stil med"Håll andan, för nu ramlar han!!!"
Nämnde jag att jag sett på Harry Potter och inte är riktigt närvarande i den här verkligheten?

När jag ringer X för första gången på ett tag märker jag hur sjuk hon är, riktigt illa. Jag lovade att skriva brev till henne istället, till hon är bättre, men bara om hon lovar att inte svara.

Nu har jag hållt igång för mycket idag, febern kommer väl tillbaka framåt kvällen igen, så nu ska jag återigen lägga mig i soffan och kolla extramaterial till Harry Potter. Åh, Harry, jag är så stolt över dina framgångar!


och nej, jag orkar inte rätta alla jävla stavfel!

2 Comments:

Blogger Peter Madison said...

hmm...okej...men du, jag beamar ner lite grymma rymdpiller mot din förkylning eller vad det nu är du åkt på...

Krya på sig hörru!!

07 december, 2006 01:34  
Blogger vandrarvild said...

tacktack, någon gång borde det väl ge sig kan man tycka... :)

08 december, 2006 21:09  

Skicka en kommentar

<< Home