tisdag, september 05, 2006

tube

Jag ska jobba imorrn.
Det är bara två dagars jobb och det kommer förmodligen gå skitsnabbt
men att stiga upp kl fem är som bekant inte min grej...

Men jag har i alla fall bakat bröd och gjort matlåda, något att lägga till dagens" Jag har inte gjort någonting alls".

Och för att hålla mig vaken imorgon, ifall det inte ringer så mycket, så kommer jag förmodligen att blogga en massa, läsa skräptidningarna på nätet och klicka på alla möjliga länkar samt dricka kaffe och klaga på att det smakar surt i munnen samt gäspa odiskret och le mot de som passerar och försöka minnas alla namn och anknytningar..

Om jag kommer in på blogspot. vill säga.
I somras, när jag slutade jobba, hade datorn i växeln kraschat. Jag tror inte det var mitt fel, den gör det emellanåt för att de inte vill att man ska göra något med datorn utan att fråga dataavdelningen(så de får skylla sig själva) men de kanske blivit nojjiga och blockat en jävla massa sidor nu. I så fall kommer jag få nervösa utslag. I alla fall tills jag får lyssna på P3.


Idag insåg jag att D inte har något badkar*
Inse. Inget badkar!
Hur mycket kostar ett badkar?


*Ja, alltså, jag visste ju innan att han inte har det, men jag har liksom inte kopplat att när jag bor där jag med så finns det inget badkar! *gaaaaaaah*
Inte för att jag är en badare annars, men jag vill ju kunna ha ett val ändå!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

GAH! man kan inte vara utan badkar!
hur klarar han sig, stackarn! ;)

*badkars-fanatiker*

05 september, 2006 23:44  
Blogger deusexmach said...

Jo det är tyvärr sant. Jag är badkarslös (ska jag infoga ett dåligt ordvitseri om att jag trots det är en riktig badkarl)?
En tråkig tantrenovering föregår mitt boende här. Men så dyra är de inte, inte de med lejontassar till exempel, det har gått en slentian på sådanna och de reas ut galne gunnar-style. Annars tänkte jag mig ett "duschpalats" med interkomsystem och lcdskärmar. (var ju som bekant och tittade på sådant igår).

06 september, 2006 12:15  
Blogger vandrarvild said...

Deus: BADKARL! HÄHÄ, you´re killing me med dina ordvitsar. jag tycker vi sliter bort tanttapeten och klämmer in ett snyggt billigt badkar a galne gunnar-style. Sen sätter vi in en teve/dataskärm där, så att vi aldrig mer behöver vara utan hjärntvätten/mediabruset. Amen

06 september, 2006 13:48  

Skicka en kommentar

<< Home