onsdag, september 13, 2006

med en tår i ögonvrån

idag lät min kära mor meddela att de inte tänker hjälpa mig att flytta några saker alls till Malmö, utan det jag får med mig ner är endast det jag kan ta på tåget om jag inte mirakulöst får några tusen kronor att hyra en mindre lastbil(som ingen kan köra) för.
det hela tog plötsligt en intressant vändning. dessutom kommer jag fira min födelsedag där nere för nu ska jag jobba några dagar innan än vad som tidigare sagts.

ärligt talat vet jag inte alls hur jag ska göra. jag hade hoppats att jag kunde fått mer mig blommorna och lite böcker ner men nu känns det ju mer som om det hela blir en resa till malmö och inget hem att komma tillbaka till eftersom mina saker kommer vara hos syrran och kanske lite hos mamma och pappa. jag är en trygghetsjunkie och känner mig inte speciellt glad över beskedet alls. hade jag haft körkort och några tusen spänn över hade jag ju kunnat hyra nån bil på statoil och lämnat in den på nån mack där nere, men femtio mil plus lite till är aningens... dyrt för socfall som jag själv.

vill nån köpa några bokhyllor och en svart byrå? till priset av en tågbiljett till malmö den 22?

desstuom blir jag lite lätt störd på att det inte flyter. när saker är rätt brukar de i allmänhet flyta men nu möts jag av motstånd och tänker att jag kanske inte ska flytta ändå?

6 Comments:

Blogger Peter Madison said...

Du ska flytta. Punkt. Har du inga kompisar som kan ställa upp....?

13 september, 2006 12:59  
Blogger deusexmach said...

Det ordnar sig liebling. Jag ska se om jag kan komma upp och köra ner grejerna. Jag blir inte klok på om du fått ordning på din dator. Ser att du bloggat lite, men det kanske är snabba inlägg innan datorn stänger ner sig igen.

13 september, 2006 17:09  
Blogger vandrarvild said...

kunde blogga imorse innan det började strula en massa. Dt är ngt med startfilerna tror jag, och nu vågar jag inte ha internet igång samtidigt som winamp och så. Ska fråga min systerson om han kan hjälpa mig, eller i alla fall göra backup på bilderna och texterna.

13 september, 2006 20:03  
Blogger Aronson said...

Om du fixar bil kan jag gärna köra. Jag fullkomligt ÄLSKAR att köra bil...

=)

13 september, 2006 23:28  
Blogger vandrarvild said...

jag hör av mig(här i bloggen) om jag vinner en bil och vill ha den transporterad till Malmö, kråss maj hart!:)

13 september, 2006 23:33  
Anonymous Anonym said...

Sälj skiten på Blocket, ta chansen att göra dig av med grejerna. Tro mig, det är sååå skönt att rensa! För pengarna hyr du en lätt lastbil som går alldeles utmärkt att köra på vanligt bilkörkort. Gör en riktig road trip ner till malmö, stanna på sunkiga vägkrogar och ät mycket glass. Seså!

14 september, 2006 09:26  

Skicka en kommentar

<< Home