måndag, maj 15, 2006

Vaccin

Jag är ju, måste erkännas, aningens svag på X-menfilmerna.
Nu när X-men 3 kommer hyser jag tyvärr inget större hopp om att den ska vara något att ha.
Dels på grund av regissören, och sen att den här premiären tydligen tävlar med en annan film(Stålmannen?) som sägs bli en sjuhelvetes framgång(även där tvivlar jag, dock) och därför har X-men 3 påskyndats aningens och det är aldrig bra.
Och nu då, när jag läser om handlingen; De ska tydligen kunna välja om de vill fortsätta vara mutanter eller bli vanliga människor genom att någon uppfunnit ett vaccin.

Om nån enda jävel väljer att bli 'riktig människa' så kommer jag lätt att lämna salongen och för evigt bojkotta dem.
Inte för att illusionen brister. Nej. Men för att det får hela filmen att säga att man ska vara normal och inte sticka ut. Själv skulle jag ju lätt välja att vara mutant. Jag har bara inte kommit på vilken kraft som skulle vara bäst att ha ännu. Förslag?

3 Comments:

Blogger Gudinnan said...

Åh, Hugh! (för han är väl med i X-men 3 också?)

15 maj, 2006 11:17  
Blogger anna said...

men shit....välja att inte vara mutant...nej då kommer jag gråta....

15 maj, 2006 11:53  
Blogger vandrarvild said...

Gudinnan: GIVETVIS är Hugh med i trean med. Kolla affischen till filmen så stor han längst fram med knivarna i beredskap. Hade han inte varit med hade jag faktiskt inte ens övervägt att se filmen, för som du vet (om du minns mitt namn på lunar med) så är han ju den absoluta favoriten. Utan Wolverine, ingen X-man. Sen hjälper det ju att det är Hugh Jackman som spelar honom såklart. Åh... *drömmer mig bort och dreglar lätt*

Anna: Jag menar det! Väljer nån av dem att avsäga sig kraften kommer jag att grina och lämna salongen och reagera som Missnöjda Myrtle varje gång nån nämner filmerna; snyfta högljutt och gömma mig där ingen okänslighet kan nå mig *haha*.

15 maj, 2006 15:47  

Skicka en kommentar

<< Home