fredag, maj 12, 2006

en kväll med många löften

Det är ju tur att man inte har s k vänner som överreagerar. Står jag som "inte vid datorn" på msn så är jag numera ofta faktiskt inte... vid datorn. Testar man att ringa mig och jag sitter i telefon redan så säger man alltså lättast upp kontakten med mig hellre än att testa att ringa senare.
Jaha. Well, det är ditt beslut. Ha det bra.

Själv pratade jag med D i telefon i en och en halv timme. Han gav mig numret till sin syster så jag ringde dit så att vi kunde prata. Vi har inte hunnit prata så mycket under veckan som gått så det känns rätt skönt att vi pratade nu, men jag gillar inte det här avståndet mellan oss, påhittat eller riktigt. Det är något med telefonen som gör att det blir så verkligt: Han är verkligen sådär långt borta, och jag önskar jag hade pengar att ta mig dit i alla fall i några dagar. Jag saknar honom som fan, och jag vet inte vad jag ska kunna göra åt det. Nu efteråt minns jag knappt vad vi pratade om heller, men det är känslan man vill åt, som kolan i dumlegodis.
När vi lade på undrar jag vad som ska hända sen, mellan oss. Jag gillar inte att nojja över sånt, jag vill vara säker på kärleken, så att jag kan känna mig lugn och ha tillit. Det är bara det att när jag är med honom tvekar jag inte för en sekund. Då vet jag precis hur jag vill ha det.



På TV visar de stephen kings version av von triers 'RIGET'. RIGET är riktigt bra. Kings version 'Kingdom hospital' vet jag ännu inte riktigt vad jag tycker om, men det är intressant att han skrivit in en version av sin egen olycka i historien; en olycka han var med om för flera år sedan. Fast i 'Kingdom hostpital' händer den på sommaren och karaktären(en konstnär) i serien verkar inte ha fullt så många skador som S. King själv hade när det hände honom. Själv hade jag blaffat på ytterligare, om det hade hänt mig.


Och Sverige leder än så länge med 4-1. Det är en kväll med många löften