tisdag, maj 23, 2006

BB

Okej, jag har inte följt skiten alls, bara läst lite saker om henne, men att Big Brother-Jessicas föräldrar inte kom till finalen säger väl en hel del om varför hon blev som hon blev, tycker ni inte?

6 Comments:

Blogger Stora Morran said...

Ja hon mår nog inte så där jättebra...

23 maj, 2006 22:30  
Blogger deusexmach said...

Jag har bara ryktesvägen hört att hon kommer från en tungt kristen bakgrund och att detta då är typ ett sätt att rebellera och frigöra sig från dem.
Men frågan är om inte BB gjorde parodi på sig själv när de kastar in en person med grava psykiska problem bakom glasrutan, för att sedan visa upp henne för alla.
"...och se vad som händer"
(Det finns ju fin fin underhållning som sover på gatorna för övrigt. Bara ett tips om man saknar programmet)
Jag vet inte om hon vann för sina exhibitionistiska läggningar. Men den expoatering som hon genomgick bör hon vara den värdiga vinnaren av denna form av underhållning.
Föräldrarna är SA stolta. Men de kanske är hardcore-kristna så de inte har TV och är helt omedvetna?

24 maj, 2006 00:42  
Blogger vandrarvild said...

Nä, hon mår inte vidare bra, den tjejen. Jag orkar inte ens vara elak för det mest uppenbara för jag tycker genuint synd om henne. Att BB använder henne som underhållning är ju knappast hedersvärt utan visar mest på hur desperata de börjar bli nu när dokusåporna gjort sitt. När man exploaterar en person med uppenbara psykiska problem har man gått aningens för långt.

24 maj, 2006 09:57  
Blogger K said...

hon har brutit med sin familj för att de är jehova. jag tycker inte att det är konstigt att de inte kom till finalen på grund av detta och inte på grund av själva jessica. sen kan man tycka vad man vill om henne. hon svarade på frågan om hon träffade sin pappa någongång i en intervju i en tidning idag: ja, vi säger väl kanske hej till varandra.
jag tycker bara synd om henne.

24 maj, 2006 15:34  
Blogger vandrarvild said...

Jamen, är de Jehova är det ju en lite annan sak; de tror ju att hon kommer att brinna i helvetet om hon inte är jehovas vittne själv och måste typ vända henne ryggen för att inte bli 'smittade'. Förmodligen har det ju rört sig om att hon försökt göra revolt i flera år då. JO, jag tycker synd om henne som fan.

föresten är det lite synd att de tagit just det namnet på 'gud' för annars tycker jag Jahve är ett rätt snyggt namn på en gud. Men nu är det ju förstört...

25 maj, 2006 10:29  
Anonymous Anonym said...

jag tycker också det är synd om henne, att hon har massa sex för bekräftelse och gör vad andra vill att hon ska göra bevisar ju bara att hon mår dåligt och behöver hjälp!
borde kanske inte uttala mig när jag inte har sett något alls av BB den här säsongen.

27 maj, 2006 05:16  

Skicka en kommentar

<< Home