söndag, maj 21, 2006

kaxig

Det var väl ganska givet att LORDI skulle vinna eurovisionsschlagerfestivalen. Grattis.
Nu kommer Kapten P vara sådär löjligt kaxig i veckor.
Men det är okej.

8 Comments:

Blogger anna said...

det är faktiskt sjukt häftigt att de vann....=D

21 maj, 2006 00:30  
Blogger vandrarvild said...

Ja, det är ju det! jag har alltid tyckt lite synd om dem förrut men nu var de hur coola som helst.

21 maj, 2006 00:36  
Blogger Peter Madison said...

Schlagerfestivalen är död. Länge leve den.....
Äntligen......!!

21 maj, 2006 01:23  
Anonymous Anonym said...

Härligt att de vann, jag myste, äntligen en låt man kunde tycka om i denna skittävling.

21 maj, 2006 16:56  
Blogger deusexmach said...

Det blir roligt att titta på nästa års festival och se vilka avtryck Lordi gjort. Med tanke på att hela östblocket skickade bleka kopior av förra årets vinnare.
Meh låt den stackars finnen vara glad. Första vinsten på 40 års deltagande. Sen är det ju inte speciellt roligt att komma från finland som det är redan.

21 maj, 2006 19:17  
Blogger vandrarvild said...

Deus: du märkte det du med alltså; att så många låtar hade nått stråk av förra årets vinnare. Man blir ju skraj för mindre. Nästa års uttagningar kan bli rätt intressanta; Jag väntar på lite PUNK, men vi får väl se....

21 maj, 2006 23:28  
Blogger deusexmach said...

Det kan bli med skräckblandad förtjusning. Samtidigt avskyr jag att "hårdrocken" tagit steget in i schlagerrummet. Det är verkligen att avbeväpna den på dess forna attityd. Bert Karlssonproducerad punk med orreforsljud är inget som bör se dagens ljus.
(Vi minns läskiga "Shebang").
Ta rap tillexempel, det kryper i skinnet på mig varje gång jag ser en exjugoslav i hatt och trimmat skägg, prata melodiöst till disco.

23 maj, 2006 17:26  
Blogger vandrarvild said...

Deus: Jag saknar inte den gamla schlager-käckheten utan tycker det är mer tacksamt att ironisera och kommentera på den hrä nya tävlingen då det var det enda jag ägnade mig åt innan de ändrade tävlingen, om jag ens tittade. Men du har rätt om rapen(den musikaliska rape-en, övergreppet??); det är bara så jävla hemskt emellanåt att det kryper i mig och jag hamnar i nån slags försvarsställning; en ton till så flyr jag!

Men, jag misstänker att alla rabiata transor och traditionsbundna wannabes snart kommer att starta en egen schlagerfestival dit ingen med avvikande musiksmak kommer att få tillträde så att de kan fortsätta med sitt ryggdunkande.

24 maj, 2006 10:13  

Skicka en kommentar

<< Home