lördag, mars 18, 2006

vad är det för dag idag

Jag stiger upp så snart de gått utanför dörren, mina övernattningsgäster.
De ska gå på stan lite så att, som de säger "du får sova lite mer" men jag misstänker att de behöver prata en del med. Jag märker dessutom hur det stör mig att jag inte kan slappna av hemma hos mig själv när de är nära. Hade det bara varit H hade det varit hur lugnt som helst, men nu är hennes kille med också, och honom känner jag ju inte.

Men nu var det dags att kliva upp; Jag är hungrig och vet inte om det var därför jag drömde att jag käkade ljumma halvstekta fiskpinnar inatt. Jag avskyr fiskpinnar; klarar inte av lukten av när de steks heller så jag kanske är rejält hungrig. Men jag är mest sugen på juice men det är ju en lyxvara så sånt har jag inte hemma. Det kompromissas: det blir gröt. Som underhållning: Harry Potter och halvblodspinsen(som jag faktiskt bara läser för tredje gången)

Får mail av Helena på helgon som frågar om jag vill bo med henne och Nina i Malmö till hösten.
Jag tackar inte nej rakt av, men kollektiv? Jag är mer av en ensamvarg; i ett kollektiv skulle jag bli den där som aldrig hälsar på de andras gäster utan bara drar mig in i mitt rum trots att jag ändå skulle hävda att jag är skittrevlig. Så njae. Jag är mer den som skulle behöva bo med en annan person i minst en trea. Någon som inte är fullt så ensamtörstande som jag själv och drar in mig i saker att göra.
Dessutom har både Helena och Nina katt. Men det är trevligt att bli tillfrågad, helt klart.

Var några timmar på en mycket lugn och trevlig fest igår. Jag gillar sådana, när folk sitter och pratar och sippar vin och bara slappnar av. Det är fest där ikväll igen, jag misstänker att mängden alkohol kommer vara aningens mer flödande då men jag kan inte bestämma mig för om jag ska gå eller inte. Just nu känns det inte som det.

Jag tror det är lördag idag? Borde ta mig till tebutiken och köpa nytt sencha-te. Jag har tre timmar på mig att ta mig 250 meter. Jag vet inte om jag ids. Jamen, jag är nyaken!