onsdag, mars 15, 2006

det är som det är

Jaha, jag är tydligen på ironiskt och cyniskt humör idag. Som en motvikt till de tidigare dagarnas ständiga leenden och skratt. Jag saknar honom men det har inget att göra med att tycka det är lite skönt att känna att man är cynisk och bitter när man varit vaken en stund. Eftersom det roar mig att vara cynisk och ironisk.

Men jag har lyssnat på vår låt fyra gånger redan, och gjort en playlist med flera andra av våra låtar.
För att minnena ska vara kvar lite till.
Igår sa han att han inte velat komma in på msn direkt när han kom hem, för det skulle betyda att jag var så där långt borta på riktig, att han skulle bryta illusionen han hade (Ännu en stund är vi två)
Själv somnade jag invirad i hans täcke, vaknade invirad i samma täcke och var arg på nån gudomlig superkraft som satte avståndet mellan oss men lika snabbt tänkte jag att om jag träffat nån som bodde närmare hade det ju inte varit D... Så det är som det är.



M Wards låt "Big boat" är bara så jäkla skön på ett fånigt sätt.

2 Comments:

Blogger deusexmach said...

Liebling, jag skulle egentligen sorgbloggat om dig hela dagen. Men jag har ingen passande bild. Det skulle vara bilden på dig då, som jag tittar på ganska ofta.
Är det romantiskt med skrivbordsunderlägg?

15 mars, 2006 19:44  
Blogger vandrarvild said...

My love, du får gärna sorgblogga om mig; det passar min dramatiska och romantiska läggning ypperligt. Skrivbordsunderlägg funkar det med...

16 mars, 2006 22:02  

Skicka en kommentar

<< Home