fredag, mars 03, 2006

ge mig mer film

Jag är på biojakt ikväll och kollar in Astorias hemsida och så ramlar jag på något som låter..... Ja, intressant är kanske inte det rätta ordet, men åtminstone roande.
Såhär står det om filmen: "The Hills Have Eyes": När familjen Carter är på väg till Kalifornien går deras bil sönder just som de befinner sig i ett öde område regeringen använder till att dumpa atomiskt avfall. Mil från civilisationen inser de att området är hemvisten för blodstörstiga mutanter – och att de är deras nästa byte.
Fatta så roligt. Blodtörstiga mutanter!
Det låter så läskigt att jag nästan måste skratta. Jag ser hur jag springer som en skitnödig taskigt klädd transa över en sandbank och ylar "Hjäääälp oss, save our souls från The Blodtörstiga Mutanternas anfall bland atomic waste och the evil hills och en ständigt gassande sol som kan göra vem som helst tokig! PLIIIIIS!"

Den har premiär i slutet av mars. Om jag kan vägra Frostbiten så klarar jag nog av att vägra den här filmen med...

Den enda som jag faktiskt vill se är Walk the line. Nu missade jag ju Stolthet och fördom, störigt nog men den finns väl på nätet(säger hon ogenerat medveten om det olagliga i hemladdandet men eftersom hon inte kan ladda hem eller sysselsätter sig med dylika ting så är det ju fritt fram att hinta det till diverse läsare med CD-brännare? Eller är det 'uppvigling av antydan till brott' eller nått sånt nu igen? Aj då.) ganska snart så jag väntar väl. Fast jag vill nog ha den på dvd. Jane Austen är jäkligt rolig så den kan jag tänka mig att köpa. Trots Knightley-bruden med sitt plutande "one expression-face".

På SF vill jag typ se.. ingen film alls. Min systerson på 13 år vill att jag ska ta med honom på Saw 2 (yeah right att jag drar med dig på den) men ettan gillade jag inte och tvåan låter märkligt lik handlingen i the Cube och intresserar mig inte alls. Vad fan är det för fel på filmerna nu, kom igen, Det måste vl komma nått intressant snart!?!

FILM, ge mig mera FILM för fan.

3 Comments:

Blogger Fröken K said...

jag fullkomligt H A T A R hon Kiera Knightley. tack för att du delar mitt hat. du har så rätt, hon har fan vara ett jävla uttryck. botox i förväg kanske?

03 mars, 2006 13:21  
Blogger vandrarvild said...

K- Knightley har tydligen rätt nyligen uttalat sig om att hon ska operera brösten när hon fyller 25. Insolens (bland mina länkar)har skrivit om det. Hon är typ 20 nu och ett riktigt jävla spån, och det är synd att hon spelar huvudrollen i stolthet och fördom för jag ska se den, men om jag tänker att hon är sin karaktär (som hon uppenbarligen inte har ngt gemensamt med alls eftersom "Elisabeth" är klok, ironisk och smart som få) så kanske det funkar.

O- tack, the CUBE heter den ju, jag ska ändra. tack tack :D

03 mars, 2006 14:20  
Blogger crrly said...

Men det är ju jättejättemånga bra filmer som går nu...??! Pingvinfilmen och Brokeback Mountain tänker jag se, åtminstone.

Stolthet och fördom plågade de oss med på flyget senast. Urk. Hatar kostymfilmer, avskyr "romantik". Men Varulvskaninen med Wallace and Gromit är skitbra! :D

04 mars, 2006 22:14  

Skicka en kommentar

<< Home