torsdag, mars 02, 2006

Snälla pojkar får visst kyssa vackra flickor

Hittade en länk från Metro hos Kapten P om det här att tjejer alltid väljer bad boys framför snälla killar. Det är ju idiotiskt såklart men det verkar ju inte bättre än att det är sant.
Jag skyller delvis på uppfostran; Tjejer "ska vara" sådär patetiskt omhändertagande och när de hittar en felande (svin-)länk vill de rätta till den, göra gott när de egentligen borde kicka honom i röven och hoppas han landar på en plats långt långt borta. Delvis på en massa andra saker; De bryter inte sitt beteende även när de märker att "alla killar sårar", vilkt givetvis får mansgrisarna att fortsätta med sina idiotiska hängivelser och tro att det är okej. Så det är samtidigt lite dumt av tjejer att gnälla på killarna när de faktiskt låter det fortgå.

Men vad gör de snälla killarna då? För de finns ju där ute, det vet jag ju.
Sitter de på händerna och väntar på att nån ska upptäcka deras inneboende snällhet? "Snälla se mig, jag har satt mig i hörnet av livet och hoppas på att bli upptäckt av någon som kan älska mig precis som jag är."
Nu är det ju roligt att göra en stereotyp av killarna som aldrig får hångla som enbart snälla och med stickade västar, snälla killar som bor hemma hos mamma; Stig-Helmertyperna. Jag måste ju inte upplysa er om att det inte är sant, mina läsare är inte korkade människor.

MEN jag vet snälla pojkar som får hångla ganska mycket ändå. Se bara på Återvändsgränd här till exempel, han är snäll, söt och rolig som fan, dessutom oavbrutet charmig och han får brudar.
Vad är det för "fel" på honom då? Nu menar jag ju givetvis att det inte fel på honom alls men han är snäll! OCH får hångla en del, verkar det som.

Min poäng är snarare att det faktiskt finns vettiga tjejer där ute som fattat det där med att "bad" i Bad Boys faktiskt har en betydelse.
ALLA tjejer dras inte till bad boys.
Och de tjejer som gör det om och om igen borde skaffa sig en kattunge eller hundvalp att pyssla om istället, för de djuren kommer alla gånger visa mer tillgivenhet och vara mer värd varenda spänn som läggs ut på dem än en enda fika tillsammans med nästa Casanova-svin.


(och alla killar som gnäller på singeltjejerna med katter: det är ERT fel så håll käften! *hehehe*)

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du har så rätt. Personligen avskyr jag Bad Boys. Jag har aldrig fattat grejen. Helt ointressant. Tyvärr är det bara den typen av killar som försöker ragga upp mig. Alltså är jag singel. Suck.

02 mars, 2006 16:37  
Blogger vandrarvild said...

Det kanske är DU som får sköta raggandet helt enkelt. Dissa badboysen och hitta ngt trevligare.

02 mars, 2006 18:30  
Anonymous Anonym said...

Synd att jag är så fruktansvärt dålig på det bara... :-)

03 mars, 2006 08:27  
Blogger vandrarvild said...

Men, använd det som raggningsreplik då!
"Jag är usel på att ragga och vet egentligen inte om det är vad jag gör men det är ngt med dig som gjorde att jag måste komma fram och i alla fall säga hej". Funkar det tro?
Jag menar, jag har raggat på någon genom att säga "Du ser ut som en utomjording. På ett BRA sätt alltså!" och på en annan sööööt kille genom "Åh, du har en batiktröja, va fin!" (varpå han sa "Tack, ska vi gifta oss? och jag sa "NÄ, men vi kan hångla!". *HAHA*)
Va fan. jag är usel på att ragga, men det är i allafall kul som fan långt efteråt, att minnas det.

03 mars, 2006 12:47  
Anonymous Anonym said...

Kollade hans sida. Han verkar osäker med stort behov av bekräftelse. De brukar ju vara de som gör en mest illa!

04 mars, 2006 15:32  
Blogger crrly said...

Länge leve de snälla nördarna!!!!! :)

04 mars, 2006 22:18  
Blogger vandrarvild said...

Anna: vems sida kollade du? Återvändsgränd? eller Kapten P?

Crrly: Japps. länge leve!

07 mars, 2006 10:41  

Skicka en kommentar

<< Home