tisdag, januari 17, 2006

själen sitter i...?

Pratade med Jesper i telefon om kukstorlekar - hur vi nu kom in på det - och just när jag tar en klunk te säger han:
"Men det är i kuken som själen sitter".
Jag sprutar nästan te över bordet och mattan.
"Stor kuk = stor själ = bra människa?" summerar jag.
"Ja, givetvis!"
Kunde rädda min matta från téfontän genom asgarv då, men sekunderna efter river jag ändå ner muggen i golvet. Den klarar sig. Parketten är det en annan grej med...

9 Comments:

Blogger Gudinnan said...

*asg* Det är tur att Jesper kan upplysa oss om hur det egentligen fungerar!

17 januari, 2006 13:35  
Anonymous Anonym said...

Det är nog inte kukstorleken i sig det hänger på, snarare dom positiva sidoeffekterna av att ha stor kuk. Det är (har jag hört..) en lika effektiv dörröppnare som stora bröst fast utan den negativa bimbofieringen. Själen sitter inte i kuken, men livet som pojke/kille/man blir nog bra mycket enklare att leva om den är stor. Du skulle nog bli förvånad.. kanske.. om du visste hur bra koll killar har på varandras kukstorlek.

17 januari, 2006 13:40  
Anonymous Anonym said...

haha, så sant som det är sagt. Kuken betyder nycket för oss killar

17 januari, 2006 17:15  
Blogger vandrarvild said...

Gudinnan: Japps, Jesper har stenkoll! *hahah*

Matte; jag hade faktiskt ingen aning om att killar har koll på varandras storlekar; konkurrerar man med varandra då, och finns det alltså ett slags statussystem för det hela? Tyvärr har jag ju ingen kontakt med de tidigare storkukade jag..hrm... stött på så jag kan inte fråga dem direkt..
Jag menar; om en kille är skitbra i sängen trots att han har en liten kuk, och om en kille har stor men inte vet hur han ska använda den: vart hamnar man då i det hela, finns det sidogrenar av statusen?

17 januari, 2006 18:11  
Blogger IT-horan från Skåne said...

eftersom jag inte ahr full koll...
vad är definitionen av Stor respektive Liten kuk??

Måste veta om jag kan kalla mig en bra människa eller inte

Sen är det inte säkert att en Stor kuk (modell sälunge alltså) är en dörröppnare. En kompis är utrustad med en sådan och han höll på länge som fan och limmade på en brud, när det sen väl var dags att få sälungen i bassängen så blev bruden i fråga rädd just pga storleken.....blev inget simmande för den sälen den natten

17 januari, 2006 18:52  
Anonymous Anonym said...

Det har inget alls att göra med hur bra man är i sängen, vi killar kan inte veta sånt om varandra, det är bara ni tjejer som gör dom bedömningarna. Enkelt uttryckt är det stor kuk=högre status. Sen finns det NATURLIGTVIS andra faktorer som påverkar din status (ojojoj.. tänk om det bara var kuken som stod för ens hela identitet.. ojojoj) men om vi bara isolerar kukgrejen så är det så.
Att ha en så pass stor kuk att man skrämmer en å annan sälunge tror jag är ett marginellt problem men visst, även här handlar det väl om att befinna sig inom dom normala gränserna. Om jag har en hästballe mellan benen så lär det troligen påverka urvalet av möjliga sexpartners, rent fysiologiskt, men om tjejen verkligen är kär vill jag tro att hon kommer över även detta hinder och låter KÄRLEKEN SEGRA ÄVEN FÖR DEN EXTREMT STORKUKADE POJKEN. Kuk på er alla.

17 januari, 2006 19:01  
Blogger vandrarvild said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

17 januari, 2006 20:10  
Blogger crrly said...

Hmm. Bröst ser man ju åtminstone, även om man kan fuska som fan, men hur ser killarna varandras kukar????

19 januari, 2006 15:31  
Blogger vandrarvild said...

Jag tror de runkar i grupp *HAHAHA*
Eller så är det därför de spelar innebandy och har sig: för att kunna snegla på varandra i duschen. Det är i alla fall min teori

23 januari, 2006 18:35  

Skicka en kommentar

<< Home