onsdag, november 30, 2005

Mot bättre vetande

så började jag faktiskt att se 'Van Helsing' efter att jag hittat den i min bokhylla. Jag dissade ju den filmen igår här i bloggen men nu hittade jag den och eftersom jag sett allt annat jag har hemma trettio gånger om så tänkte jag
'Whatdefukk, jag testar, det är ju i alla fall underhållning.'

Och nu har jag sett kanske 40 min. in i filmen och jag sliter mitt hår.
Den är så kass. Den är så pinsamt tillgjord och hypad att jag kräks. Inte ens Hugh Jackman är en fröjd för ögat, han är mest skitig, överlägsen och säger mesiga s k coola kommentarer och allt är som en patetisk blandning av James Bond- och Indiana Jonesfilmer, fast här heter uppfinnarjocken i källaren Karl och är munk och dialogen är så plågsam att jag hellre vill sticka in elsladdar i öronen och sätta på full stryka och manuset... herrejävlar. Den filmen får ju Matrixfilm nr två och tre att vara riktiga oscarsvinnare!

Jag längtar tills Anna kommer till stan med sista säsongen Buffy där Spike hänger över ett kors och säger: "Can we rest now? Can we rest now Buffy?"Just innan hon får veta att han fått sin själ tillbaka, något som får henne att säga ungefär elva miljoner gånger under säsong sju " Spike has a soul now" sådär att till och med jag vill smäcka till henne lite lätt och säga:
JAMEN FÖR I HELVETE; VI VET DET NU!
Annars är Buffy hur bra som helst. Jag skrattar mer och mer för varje gång jag ser det, jag fattade inte hur roligt det hela var de första gångerna jag tittade.

Naturligtvis stängde jag av Van Helsing. Jag funderar på vad jag ska göra av CD-skivorna med. Glasunderlägg kanske? Speglar? Eller om man klär in ena sidan med tyg och sätter glitter på kanske man kan låta dem ligga framme och vara fina?

4 Comments:

Blogger Gudinnan said...

Inte ens jag som är en sucker för Hugh kunde se klart Van Helsing. Efter 30-40 minuter in i skiten var det bara att stänga av.

01 december, 2005 07:23  
Blogger vandrarvild said...

NÄ, det är ju nått med filmen som gör att man inte står ut. Samtidigt tänker jag att det vore trevligt att vara sådan at man kan se den, det kanske är skönt att inte vara kritisk och/eller stå ut med korkade överpretatntiösa filmer.
Men det är ju lite synd på Hugh, men han är ändå bäst som Wolverine så...

01 december, 2005 16:03  
Blogger Tomas said...

Gällande skivorna: Förslagsvis så ägnar du dig åt lite flitigt hemarbete med någon form av slipmaskin. I ett par snabba handvändningar har DVD-skivorna snabbt förvandlats till ett par synnerligen effektiva kaststjärnor. Leta upp manusförfattarna, sikta noga och...

01 december, 2005 22:24  
Blogger vandrarvild said...

Bra förslag Tomas! Kaststjärnor!

01 december, 2005 23:15  

Skicka en kommentar

<< Home