torsdag, september 29, 2005

spindel i morgonrock

Okej att mitt ex Jocke var en smula kontrollerande och skapligt sajko när vi gjorde slut och jag tänkte ringa snuten för att han hotade att döda mig, men jag är i alla fall tacksam att han köpte mig en morgonrock i julklapp för den är så jävla skön att jag har funderat på att starta ett förhållande med rocken i fråga genom att aldrig ta av mig den igen.

J. var för övrigt exet som kommenterade saker jag berättade med ett 'Det där tror jag inte på", som när jag berättade om en vidrigt stor spindel jag sett på David Letterman, en sandfärgad spindel som ska finnas i sydafrika och som har en sådan kraft i sitt bett att de skulle kunna bita av benet på småbarn. Den var inte giftig, bara jävligt aggressiv. På showen var den instängd i en glasbur för de kunde inte gärna släppa lös den för den attackerade glaset bara om man rörde sig en bit i från. Den ställde sig på sex ben och höjde två tillsammans med den där vidriga munnen och nån slags huggtand och de filmade den nära och jag drog upp fötterna i soffan för säkerhets skull.

J trodde jag ljög. Jag tror det var så han sa "Jag tror du ljuger, det där tror jag inte på".
Jaha ja....

Jag tror att det är pojkar som Jocke som uppfann härskarteknikerna.

2 Comments:

Blogger Carl Arenlind said...

Jag vet i alla fall att min tjej blir irriterad när jag säger något i stil med "nej, så kan det inte vara". Men jag jobbar på det.

30 september, 2005 12:07  
Blogger vandrarvild said...

CARL: Bra, jobba på det, för du undergräver henne genom att kommentera saker så. Bara för att hon valt att ha ett förhållande med dig betyder inte det att du har rätt att sätta dig över henne, även om det är för saker som kan verka futtiga.
Det är i alla fall skitbra att du är medveten om att du gör så! :)
Hoppas du har en bra helg.

01 oktober, 2005 08:59  

Skicka en kommentar

<< Home