fredag, augusti 26, 2005

Rune och Gunnar

Grannen ovanför dammsuger igen.
De dammsög i tisdags, och det vet jag eftersom jag städade då jag med och tänkte på att deras dammsugare låter som fan.
De är kanske pedanter.
Jag borde bjuda ner dem hit efter två städfria veckor i min lägenhet. *hehe*
Sen klampar de med som fan.
Men annars är de bra. De grälar inte, knullar inte alltför högljutt och smäller igen sina dörrar lika högt som jag gör(annars måste man ju vrida på låset och det orkar man tydligen inte göra). Och så kanske de städar för att de ska ha fest. Hoppas inte, då måste jag fly fältet ikväll och jag har ingenstans att ta vägen.

Jaja, de är inte som Gunnar i alla fall.

Gunnar är nog död nu. Som jultomtegrannen Rune är. Rest in peace Gunnar och Rune. Ni var nog snälla men ni luktade ganska mycket bajs. Rune skrattade högt som fan och hostade och hade tjocka vidriga tånaglar och stekte allt han åt trots att han var för gammal och fet för det. Sen ramlade han, kom inte upp, och så dog han på sjukhuset. Han såg lite ut som jultomten.

Det gjorde inte Gunnar. Han var tunn och drygt påträngande och klagade på minsta knak i golvet och på att jag hade fönstrena öppna på sommaren för då blev det kallt uppe hos honom. När det var +30 ute.

Gunnar hade alltid matrester på kläderna och en gång ringde han på min dörr och hade stopp i toaletten och hade stoppat ner handen först men inte lyckats...så han staplade ner till mig och ringde på utan att tvätta händerna först.
Jag vet inte hur många gånger jag tvättade av min dörr och väggen intill och allt som han kunde ha tagit på med sina bajshänder.

Det var lite synd om Gunnar.

2 Comments:

Blogger crrly said...

Maj gaaad. Hr du bott på nåt hem ellårr?? ;p

29 augusti, 2005 10:40  
Blogger vandrarvild said...

nä, han var bara gammal och gaggig och hade alltid bott i huset så när det blev insatslägenheter fick han bo kvar.

31 augusti, 2005 01:39  

Skicka en kommentar

<< Home