lördag, juni 02, 2007

Fittdiadem?

Men, seriöst. En plastbit mellan benen? För att troskanten inte "får" synas.

Troskanter är ett hot mot allmänheten. Troskanter anses vara kränkande och fantasilösa.
För att inte tala om hur störande det är för de som spanar in brudars arslen att se att de faktiskt har trosor på sig. Det är psykiskt kvävande för sexfantasierna.

Så nu har någon tillverkat en plastbit att klämma fast över motorn för att röven ska hållas synbart ren från störande faktorer.
Jag har en aning om att de som klagar i artikeln på att den skaver faktiskt har en poäng med det. Den lär skava rätt bra. Varje steg man tar. Tänk er en troskant som skurit in lite där fram. Tänk er att den dessutom är gjord av plast.

Mmmmm. motormos.

Etiketter: , ,

5 Comments:

Blogger MN said...

det absolut värsta som hänt oss kvinnor är stringen och skyhöga klackar ;) och nu kommer nästa steg på det mest fascistiska plagget någonsin uppfunnet... om nån är dom nog att bära den ska de göra det!!

02 juni, 2007 21:59  
Blogger Mr K said...

Ok, jag måste säga att jag lider med de kvinnor som faktiskt köper den här,för några lär det ju bli...

03 juni, 2007 00:53  
Blogger vandrarvild said...

matilda: jag håller med. String och höga klackar(d v s kronisk hjärnskakning) är fan så korkat, och om nån faller för fittdiademet så fär de skylla sig själva.

mr k: otroligt nog lär det ju bara några som köper den. hur korkat som helst.

04 juni, 2007 17:24  
Blogger Maria said...

fittdiadem. (fniss)

04 juni, 2007 21:10  
Anonymous Anonym said...

FITTdiadem? varför FITT? kan man inte vara LITE snäll o kalla den SLIDdiadem istället? o inte brudars ARSLEN.. kvinnors stjärtar låter ju lite vackrare. det är ju en av de vackraste saker som finns här i världen som vi pratar om så det vore ju bra om man då använder ett värdigt språk.
Personligen så tycker jag att troskanter får synas precis hur dom vill. det spelar ju ingen som helst roll om trosan syns eller inte. så all denna ansträngning till att dölja en troskant bör ju bekämpas med det starkaste medlel.. ignorans...

17 oktober, 2007 20:38  

Skicka en kommentar

<< Home